GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GİRESUN’DA 2 BİN KİŞİYE İŞ MÜJDESİ

GİRESUN’DA 2 BİN KİŞİYE İŞ MÜJDESİ

Tarih 27 Şubat 2017, 18:54 Editör Dursun ONUR

TIME DETAY HABER- Giresun İŞKUR İl Müdürü Mustafa Sarı açıkladı: İŞKUR Giresun’da 2 bin kişiyi kamuda işe yerleştirecek.


İşsizliğin tavan yaptığı bir dönemde Türkiye referanduma giderken AKP'den bir hamle daha geldi.

Milyonlarca vatandaş işsizlik sıkıntısı çekerken İŞKUR aralarında Giresun'un da olduğu birçok ilde binlerce kadro açarak, 6 aylık geçici işçi alacağını duyurdu.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI, 3 MART’A BİTİYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında il merkezi ve ilçelerde belediyeler, özel idare ve bazı kurumlarda 6 ay geçici süreyle 2 bin kişinin hizmetli kadrosunda istihdam edilmesi için başvurular bugün ( 27 Şubat Pazartesi) başladı. Müracaatlar 3 Mart 2017 Cuma günü sona erecek.

GİRESUN'DA 2 BİN KİŞİ KAMUDA İŞE ALINACAK

Bu manada Giresun’da da bazı kamu kurum ve kurumlarında 6 ay geçici süre ile çalıştırılmak üzere 2 bin kişinin işe alınacağı açıklandı.

BİNİ MERKEZDE DİĞER BİN DE İLÇELERDE ÇALIŞACAK

Giresun'da 6 ay süreyle geçici olarak isdihdam edilecek 2 bin kişiden  1000'inin merkezde 1000'inin de ilçelerde görevlendirileceği öğrenildi.

MÜDÜR SARI DUYURDU

Bugün başlayan iş başvuruları için Giresun İŞKUR İl Müdürü Musatafa Sarı şahsi sosyal medya hesabı Facebook'tan açıklama yaptı.

Müdür Sarı, ‘İlimizde kamu kurum ve kuruluşlarında uygulanacak 2000 kişiye yönelik TYP başvuruları 27 Şubat 2017 pazartesi günü başlıyor, 3 Mart 2017 Cuma günü sona erecek’ açıklaması yaptı.

Bu haber 2379 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

BAŞKAN YILMAZ, CHP’Lİ KÖSE’Yİ YALANLADI

BAŞKAN YILMAZ, CHP’Lİ KÖSE’Yİ YALANLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, belediyenin borcunu 1 Milyar 714 Milyon...

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI

BELEDİYENİN TOPLAM BORCUNU AÇIKLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, belediyenin toplam borcunu açıkladı.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi