GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GİRESUN’A HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

GİRESUN’A HİZMET ETMEK İÇİN ADAYIM

Tarih 27 Nisan 2018, 22:25 Editör Dursun ONUR

TIME POLİTİKA HABER- AK Parti’den Giresun milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa eden Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü hemşehrimiz Ercan Türk, Giresun’a, milletvekili olarak hizmet etmeyi arzu ettiğini söyledi.


Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü hemşehrimiz Ercan Türk, 24 Haziran'da yapılacak seçimde AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa ettğini anımsattı.

Türk, ‘24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak Milletvekili Genel Seçimi’nde, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Giresun milletvekili aday adayı olmak için Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürü olarak yapmakta olduğum görevimden, 26 Nisan 2018 tarihi itibariyle istifa etmiş bulunmaktayım’ dedi.

GİRESUN’A MİLLETVEKİLİ OLARAK HİZMET ETMEK İSTİYORUM

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak seçimlerin; Giresun, milletimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını dileyen Türk, siyasetin bir hizmet etme aracı olduğunu vurguladı.

‘Giresun ve Giresunlu için; bilgi, birikim ve tecrübemle Genel Müdür olarak yaptığımız gibi milletvekili olarak da güzel hizmetler yapacağıma ve Giresun’u Ankara’da hakkıyla temsil edeceğime inanıyorum’ diyen Türk,‘Ülkemizin 2023 vizyonuna uygun şekilde müşterek çabaların bereketine inanarak, cesaret ve şefkati dengelemiş, ilim, irfan ve fikir hayatımızın geliştirilmesine, insanımızın refah ve mutluluğuna katkı sağlamak amacıyla siyasette görev almayı ve hizmet borcum olan Giresun’a, milletvekili olarak hizmet etmeyi arzu ediyorum’ şeklinde konuştu.

Bu haber 2478 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

ÖZEL, FUAT KÖSE’YE DESTEK İSTEDİ

ÖZEL, FUAT KÖSE’YE DESTEK İSTEDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun’da düzenlediği mitingde partisinin Giresun Bele...

CİVELEKOĞLU:TAM ANLAMIYLA FİYASKO!

CİVELEKOĞLU:TAM ANLAMIYLA FİYASKO! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu: CHP Adayı Fuat Köse’nin el...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi