GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
GİRESUN’A ATANDI

GİRESUN’A ATANDI

Tarih 08 Haziran 2017, 02:29 Editör Dursun ONUR

TIME GÜNCEL HABER- Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Kaymakamı Selçuk Yosunkaya, Giresun'a Vali Yardımcısı olarak atandı.


Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine 7 ay önce atanan kaymakam Selçuk Yosunkaya, Giresun'a Vali Yardımcısı olarak atandı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesine 1 Aralık'ta yayımlanan kararnameyle Malatya'nın Arguvan ilçesinden atanan Selçuk Yosunkaya, Giresun'a atandı. Yosunkaya’nın önümüzdeki günlerde Giresun’a gelerek görevine başlayacağı öğrenildi.

SELÇUK YOSUNKAYA KİMDİR?

1985 yılında Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul Güngören’de tamamladıktan sonra 2004 yılında girmiş olduğu Sakarya Üniversitesi İ.İ.B.F Kamu Yönetimi bölümünden 2008 yılında mezun oldu.

Mezuniyet sonrası bir süre Sosyal Güvenlik Denetmeni olarak görev yaptıktan sonra 09.09.2009 tarihinde Kırklareli Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Sırasıyla Kırklareli, Balıkesir ve Konya’da çeşitli stajlar ve Gaziantep-Nurdağ’ında Kaymakam Vekilliği olarak görev yaptı.

Daha sonra Osmaniye Sumbas Kaymakamı, Malatya Arguvan Kaymakamı ve 1 Aralık 2016 Tarihli İçişleri Bakanlığı'nın Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Kararnamesi ile Şanlıurfa Akçakale Kaymakamlığına atandı.

Kaymakam Selçuk Yosunkaya, İngiltere’de Canterbury şehrinde Christ Church Üniversite'sinde yabancı dil eğitimi ve İlçeler yönetim sistemi üzerine incelemlerde bulundu. Yosunkaya, evli ve bir çocuk babası.

Bu haber 3829 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Güncel

AKSU’DAN KÖSE’YE TAM DESTEK

AKSU’DAN KÖSE’YE TAM DESTEK GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye eski Başkanı Kerim Aksu, göreve yeni seçilen Belediye Başkanı Fuat Köse...

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI

BAŞKAN KÖSE İŞE İMARDAN BAŞLADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, şehrin geleceğini planlamak ve geliştirmek amacıyla ...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi