Gündoğdu, 'Etkinliklerimizi iptal ettik'

GÜNDEM 22.03.2018 - 18:07, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2651+ kez okundu.
 

Gündoğdu, 'Etkinliklerimizi iptal ettik'

Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu,
Bağlı bulundukları Karadeniz Av ve Doğa Federasyonu(KADFED) tarafından alınan karar ile ülkemizin içinde bulunduğu Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Afrin'de gerçekleşen operasyon dolayısıyla hayatını kaybederek şehit olan kahraman Mehmetçiğimizin anısına bu yıl yapılacak olan tüm etkinlikleri iptal ettiklerini kaydetti. Başkan Gündoğdu, gazetemize yaptığı açıklamada, "Federasyonumuz öncülüğünde Zeytin Dalı Harekatında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizin anısına 2018 yılında yapacağımız şenlik ve atış etkinliklerimizi iptal etme kararı aldık. Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak bu etkinlikler yerine Kızılay'a kan bağışı ya da Mehmetçik Vakfımıza bağış yapmayı düşünüyoruz. İlerleyen günlerde bu bağışlarla ilgili gerekli bilgilendirmeleri yapacağız" dedi.
Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı İsa Gündoğdu,

Bağlı bulundukları Karadeniz Av ve Doğa Federasyonu(KADFED) tarafından alınan karar ile ülkemizin içinde bulunduğu Zeytin Dalı Harekatı nedeniyle Afrin'de gerçekleşen operasyon dolayısıyla hayatını kaybederek şehit olan kahraman Mehmetçiğimizin anısına bu yıl yapılacak olan tüm etkinlikleri iptal ettiklerini kaydetti.

Başkan Gündoğdu, gazetemize yaptığı açıklamada, "Federasyonumuz öncülüğünde Zeytin Dalı Harekatında şehit olan kahraman Mehmetçiklerimizin anısına 2018 yılında yapacağımız şenlik ve atış etkinliklerimizi iptal etme kararı aldık. Bulancak Avcılar ve Atıcılar Derneği olarak bu etkinlikler yerine Kızılay'a kan bağışı ya da Mehmetçik Vakfımıza bağış yapmayı düşünüyoruz. İlerleyen günlerde bu bağışlarla ilgili gerekli bilgilendirmeleri yapacağız" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.