GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
‘GİRESUN TANITIM GÜNLERİ’ COŞKULU BAŞLADI

‘GİRESUN TANITIM GÜNLERİ’ COŞKULU BAŞLADI

Tarih 16 Ekim 2016, 21:06 Editör Dursun ONUR

TIME- Bu yıl 2’incisi düzenlenen ‘Giresun Tanıtım Günleri’ Kocaeli'de başladı.


Giresun Valiliği’nin himayelerinde, Kocaeli Giresun Dernekleri Federasyonu’nun organizasyonu ile Giresun Belediyesi, Giresun Üniversitesi, Giresun Sanayi ve Ticaret Odası ile Fiskobirlik’in katkılarıyla İzmit Perşembe Pazar alanında start alan “Giresun Tanıtım Günleri” coşkulu bir kalabalığın katılımıyla başladı.

Bu yıl 2’incisi düzenlenen Giresun Tanıtım Günleri’ne; Kocaeli başta olmak üzere İstanbul, Bursa gibi çevre illerde yaşayan Giresunluların yanı sıra diğer illerden vatandaşlar da akın etti.

Açılışa, Vali Hasan Karahan, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk ve Sabri Öztürk, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, AK Parti Kocaeli Milletvekilleri İlyas Şeker, Mehmet Akif Yılmaz, R.Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Muzaffer Elmas, İzmit Kaymakamı Ersin Eminoğlu, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Semih Barış, belediye başkanları, kaymakamlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Kocaeli Giresunlular Federasyonu Genel Başkanı Süleyman Karaman’ın açılış konuşmasıyla devam eden ve çeşitli gösterilere sahne olan tanıtım günleri etkinliği, protokolün yaptığı konuşmaların ardından kurdele kesimiyle resmen başladı.

GİRESUN GÜNLERİNDE 50 DEN FAZLA STAND, 8 KARADENİZ SANATÇISI YER ALACAK

Karadeniz’in tanınan ve sevilen 8 sanatçısının sahne alacağı belirtilen organizasyon; 15-18 Ekim tarihleri arasında, her gün 10.00 - 21.00 saatleri arasında Perşembe Pazarı alanında Milli İrade Meydanı'nda devam edecek.

Giresun Valiliği, Giresun Belediyesi, Giresun Üniversitesi, Fiskobirlik, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fındık borsası başta olmak üzere, ilçe ve yöresel ürün stantlarının da bulunduğu yaklaşık 50 standın yer aldığı etkinlikte Giresun’a özgü ürünlerin tanıtımı ve ikramları yapılacak.

Bu haber 1555 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık & Yaşam

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN GİRESUN TIME YENİ YIL MESAJI –Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bulancak Belediye Başkan adayı Necmi Sıbıç’tan yeni yıl...

İYİ SENELER

İYİ SENELER GİRESUN TIME YENİ YIL MESAJI- AK Parti Giresun Belediye Meclis Üyesi Av. Nuri Karaman’dan yeni yıl mesajı.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi