GİRESUN ŞEHİDİNE AĞLADI

VEFAT 13.02.2017 - 18:03, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2599+ kez okundu.
 

GİRESUN ŞEHİDİNE AĞLADI

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü,...
...DEAŞ mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Furkan Yayla'nın cenazesi Pazar akşamı memleketi Giresun'a getirildi.  Ordu-Giresun Havalimanına askeri uçakla getirilen şehidin naaşını AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, annesi Hülya Yayla, babası Etem Yayla, Giresun Valisi Hasan Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş karşıladı. Bekar ve 25 yaşında olan şehit Teğmen Yayla'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, Gaziantep'ten havalanan askeri uçakla Ordu-Giresun Havaalanına getirildi. Aynı uçakla gelen şehidin emekli polis memuru babası Ethem ve annesi Hülya Yayla'yı havaalanında bekleyen yakınları teselli etti. Şehidin cenazesi konvoy eşliğinde Görele'ye götürüldü.Şehit Teğmen Furkan Yayla için dün Görele ilçesinde Askeri tören düzenlendi. Törende silah arkadaşları acılı aileye taziyelerde bulunurken, binlerce kişi meydanda cenaze için toplanmaya başladı.Düzenlenen askeri törenin ardından Şehit Yayla öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çanakçı ilçesindeki aile kabristanlığına defnedildi.  
Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında Suriye'nin kuzeyindeki El Bab bölgesinde terör örgütü,...
...DEAŞ mensuplarıyla yaşanan çatışmada şehit olan Piyade Teğmen Furkan Yayla'nın cenazesi Pazar akşamı memleketi Giresun'a getirildi.  Ordu-Giresun Havalimanına askeri uçakla getirilen şehidin naaşını AK Parti Giresun Milletvekili Cemal Öztürk, annesi Hülya Yayla, babası Etem Yayla, Giresun Valisi Hasan Karahan, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç ve askeri erkan ile çok sayıda vatandaş karşıladı. Bekar ve 25 yaşında olan şehit Teğmen Yayla'nın Türk bayrağına sarılı naaşı, Gaziantep'ten havalanan askeri uçakla Ordu-Giresun Havaalanına getirildi. Aynı uçakla gelen şehidin emekli polis memuru babası Ethem ve annesi Hülya Yayla'yı havaalanında bekleyen yakınları teselli etti. Şehidin cenazesi konvoy eşliğinde Görele'ye götürüldü.
Şehit Teğmen Furkan Yayla için dün Görele ilçesinde Askeri tören düzenlendi. Törende silah arkadaşları acılı aileye taziyelerde bulunurken, binlerce kişi meydanda cenaze için toplanmaya başladı.
Düzenlenen askeri törenin ardından Şehit Yayla öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Çanakçı ilçesindeki aile kabristanlığına defnedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.