Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
hilaltas
Bu haber 10518 kez okundu. | Kategori : GÜNDEM
Haberin Tarihi :   18 Ağustos 2017 - 11:50

Giresun İle Trabzon Etle Tırnak Gibidir

Büyüt
Küçült
Giresun İle Trabzon Etle Tırnak

Eren İyi Ki Varsın

Giresun Federasyonu Teşkilat Başkanı Abdullah AKGÜN ve beraberinde bulunan  Dernek Başkanları ile Trabzon’un Maçka İlçesi Köprüyan mahallesi kırsalında güvenlik güçleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında 11 Ağustosta çıkan çatışmada şehit olan Eren BÜLBÜL’ün ailesine taziye ziyaretinde bulundu.  Maçka Sukenarı Mahallesi Çatak mevkiinde bir akrabasının evinde taziyeleri kabul eden acılı anne Ayşe BÜLBÜL’e “acınızı paylaşıyoruz her zaman yanınızdayız, artık bütün gençler sizin  evladınız” diyen Abdullah AKGÜN duygularını şu şekilde ifade etti.

Öncelikle hepimizin başı sağ olsun. Trabzon ve Giresun etle tırnak gibidir, bir bütündür. Trabzon da yaşanan bu  acı olay  Giresun’un ve bütün Türk milletinin yüreğini dağladı. Eren evladımıza yapılan bu saldırı hepimize, yüce  Türk milletine yapılmıştır. Güvenlik güçlerimizin en kısa zamanda bu hainleri yakalayarak Eren’in kanını yerde bırakmayacağına inancımız tamdır. İçerde vatan  hainleri ve dışımızda bu hainleri maşa olarak kullanan güçler şunu bilmeliler ki;  Türkiye üzerindeki çirkin emellerini ve ülkemizi bölme hayallerini asla gerçekleştiremeyecekler.

Maçka da 15 yaşındaki Eren BÜLBÜL kardeşimizin çatışma sırasında  kendi canını düşünmeden tıpkı Çanakkale’de şahadete yürüyen kardeşleri gibi “komutanım yere yatın” diyerek şahadete yürümesi bölücü hainlere ne büyük bir cevaptır. 15 yaşındaki  bir kardeşimizin bu duruşunu bütün dünyanın çok iyi okuması gerekir. 

Başta Eren  BÜLBÜL evladımız olmak üzere bu çatışmada şehit düşen Jandarma Başçavuş Ferhat GEDİK kardeşimize ve onların nezdinde  bütün şehitlerimize rahmet diliyor, yaralı polisimize acil şifalar diliyorum. Terörün her türlüsünü şiddetle kınıyoruz ve Erenler yalnız değildir diyoruz diyen Abdullah AKGÜN  ve Dernek Başkanlarından oluşan ziyaretçiler daha  sonra Eren BÜLBÜL’ün Köprüyan Mahallesinin zirvesinde bulunan kabri başında  “Eren İyi ki Varsın” diyerek Fatiha okuyup  dua ettiler.

Taziye ziyaretine; Abdullah AKGÜN’ ün yanı sıra Almanya Giresunlular Kültür ve Uyum Derneği Başkanı Aydın PETEKÇİ, Giresun Medya Platformu Başkan Vekili Federasyon  Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim BALCIOĞLU, İstanbul Bayrampaşa Giresunlular Derneği Başkanı Tülay TAHMAZ, Keşap Altınpınar Köyü Dernek Başkanı Hüseyin AKTAŞ ve Tirebolu Danışman Köyü Dernek Başkanı Mahmut KUZU  katıldı.

Haber / Fotoğraf

Vesile TEKMEN



Sayfayı Yazdır
Print Friendly / PDF
Sosyal Paylaşım
Google
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
DİĞER HABERLER
Haydar karakılıç
ferrero
tuncay kara
Bulancak Ajans
SPOR VİTRİNİ
hacamat
Son Yorumlar
Deftere Yaz
Ziyaretçi Defteri
Düşünce ve Önerilerinizi bizimle paylaşın.
1. LİG PUAN DURUMU
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Aydındere Haber Giresun Haber Karadeniz Haber | https://aydindere.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024
Her hakkı saklıdır. Aydindere.com kaynak gösterilmeden alıntı yapılamaz. Haberlere yazılan yorumlardan kullanıcılar, köşe yazılarından ise yazarları sorumludur. Copyright © 2009 Sosyal Medya Uzmanı Gazeteler sanalbasin.com üyesidir