GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YILDIZ'A TEKLİF YAĞIYOR

YILDIZ'A TEKLİF YAĞIYOR

Tarih 20 Kasım 2014, 11:13 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL HABER- Giresun siyasetinin duayen isimlerinden işadamı Bahtiyar Yıldız'a teklif yağıyor.

Siyaset arenasında yokluğu tavan yapan muhalefet boşluğunu doldurmak için yeni kurulan partiler illerde de örgütlenmek için çalışmalarını hızlandırdı.

Bu manada Giresun'da da yapılanma çalışmalarını sürdüren yeni kurulan partiler ismi yıpranmamış tecrübeli siyasetçilerin kapısını çalıyor. Bu kapsamda Giresun siyasetinin saygın isimlerinden işadamı Bahtiyar Yıldız, aranan en gözde isim oldu.

Bu partilerden Yıldız'a teklif üzerine teklif yağıyor. Konuya ilişkin görüşlerini aldığımız Yıldız, şahsına yapılan teklifleri doğrularken olaya mesafeli durduğunu ifade etti.

Hedefi ve umudu olmayan partilerin dernek statüsünden öteye gidemeyeceğini kaydeden Yıldız, tekliflere de teşekkür etti.

İKTİDARI HEDEFLEMEYEN PARTİ BAŞARILI OLAMAZ

Siyasetten hiç kopmadığının altını da çizen Yıldız, merkezde her kesimi kucaklayan güçlü bir oluşumun olması halinde ülke barajını rahatlıkla aşacağını ve halkın umudu olabileceğini vurguladı.

Yokluğu hissedilen muhalefetsizliğin ancak ve ancak ayakları yere basan ve vatandaş da heyecan yaratacak bir parti ile giderilebileceğini de belirten Yıldız, 'İktidarı hedeflemeyen ve umudu olmayan hiç bir partinin başarılı olması mümkün değil. Bu nedenle merkezde AKP'ye alternatif güçlü bir partinin kurulması elzemdir. Bu gerçekleşirse siyasette taşlar yerinden oynar' diye konuştu.



Bu haber 2635 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Siyaset

ÖZEL, FUAT KÖSE’YE DESTEK İSTEDİ

ÖZEL, FUAT KÖSE’YE DESTEK İSTEDİ GİRESUN TIME POLİTİKA HABER- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Giresun’da düzenlediği mitingde partisinin Giresun Bele...

CİVELEKOĞLU:TAM ANLAMIYLA FİYASKO!

CİVELEKOĞLU:TAM ANLAMIYLA FİYASKO! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu: CHP Adayı Fuat Köse’nin el...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi