GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
YARALARI SARACAĞIZ

YARALARI SARACAĞIZ

Tarih 20 Ekim 2014, 18:42 Editör Dursun ONUR

TIME- Vali Hasan Karahan, şiddetli yağışlar sonucu oluşan selden etkilenen Doğankent’te incelemelerde bulundu.

Önceki gün başlayan ve dün gece etkisini artırarak devam eden şiddetli yağışın etkisiyle Doğankent ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’ndeki Küstük Deresi’nin taşması sonucu bazı ev ve araçlar sel sularından etkilendi.

Doğankent Hidro Elektirik Santrali (HES) lojmanlarının bulunduğu alanda etkili olan su taşkınları sonucu 3 araç ve tek katlı lojmanlar ile 5 katlı lojmanların alt katları tamamen sular altında kaldı.

Doğankent Kaymakamlığı ve Doğankent Belediyesi ekiplerince lojmanlarda kalanlar tahliye edilirken DSİ ve Doğankent Kaymakamlığınca temin edilen iş makinaları ile taşkın sonucu kapanan Küstük Deresi’nin önü açılırken Giresun İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince olay mahalline getirilen motopomplarla suların dere yatağına akması sağlandı.

Vali Karahan, Doğankent ilçesine giderek su taşkınlarından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu’ndan olayın boyutları ile ilgili bilgi aldı.

Beraberinde; Doğankent Kaymakamı Uğur Köroğlu, Doğankent Belediye Başkanı H.Birol Tekin, DSİ 122. Şube Müdürü Mehmet Geldi, Afet ve İyileştirme Şube Müdürü Cemil Beyaz, İlçe Özel İdare Müdürü Hamdiye Öztürk, İl Genel Meclisi Üyesi Fatma Dil ve ilgili bazı daire amirleri ile birlikte su taşkınlarından etkilenen bölgelerde incelemelerde bulunan Vali Karahan, ardından Doğankent Kaymakamlığı’nda yetkililer ve muhtarların da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda bir durum değerlendirilmesi yapan Vali Karahan, yaraların biran önce sarılması ve olumsuzlukların giderilmesi için yapılacak çalışmaların hızlandırılması hususunda yetkililere gerekli talimatı vererek, çalışmaların takipçisi olmalarını istedi.

Bu haber 1403 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Fındık üreticileri için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor.

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ!

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ! GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz: Artık her geçen gün daha fazla yoğunla...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi