GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
PROJE HALKA TANITILDI

PROJE HALKA TANITILDI

Tarih 15 Ekim 2014, 19:14 Editör Dursun ONUR

TIME-Giresun Gençlik Kulübü tarafından yürütülen ?Language is an issue or not!? (Dil bir sorun mu değil mi?) adlı proje Giresun Belediyesi işbirliği ile Atatürk Meydanı'nda halka tanıtıldı.

Avrupa Birliği Bakanlığı, Erasmus Programı Gençlik Çalışanları Hareketliliği programı kapsamında desteklenen ve Giresun Gençlik Kulübü tarafından yürütülen ?Language is an issue or not!? (Dil bir sorun mu değil mi?) adlı proje Giresun Belediyesi işbirliği ile Atatürk Meydanı'nda halka tanıtıldı.

Giresun Belediyesi Proje Ofisinin desteği ile düzenlenen etkinlikte proje kapsamında ilimize 13 ülkeden gelen katılımcılar halkla buluştu. Katılımcılar kendi ülkelerinden getirdikleri küçük hediyeleri dağıtarak, ülkelerini tanıttılar. Türkiye ve Giresun hakkında bilgiler alan yabancı katılımcılar memnuniyetlerini dile getirdiler.

Giresun Belediyesi Eurodesk Temas Noktası olarak açılan stantta, Avrupa Fırsatları ile ilgili bilgiler verildi. 13-30 yaş arası gençlere yönelik Avrupa Gönüllü Hizmeti ve Gençlik Programları hakkında broşürler dağıtıldı. İlgililer ayrıntılı bilgi almak için Proje Ofisine davet edilerek daha geniş kapsamlı bilgi sahibi edildiler.

Bu haber 1496 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ GİRESUN TIME EĞİTİM HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı ile kadınlara yönelik olarak d...

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününd...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi