GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
KAMU ŞEFLERİ KONGRESİNİ YAPTI

KAMU ŞEFLERİ KONGRESİNİ YAPTI

Tarih 20 Ekim 2014, 17:37 Editör Dursun ONUR

TIME- Kısa adı KAŞDER olan Türkiye Kamu Şefleri Derneği Olağanüstü Genel Kurulu Alanya Happy Elegant Otel’de yapıldı.

Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen çok sayıda Şef’lerin katılı ile gerçekleştirilen Genel Kurul’un Divan Başkanlığını Sinop İl Başkanı Kenan Aral yaptı.

Genel Başkan Emir Kazak yaptığı açılış konuşmasında derneğin kurulduğu günden bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Amaçlarının hiçbir siyasi ve ideolojik konuyu kapsamadığını sadece kamuda görev yapan ŞEF arkadaşlarının özlük haklarının iyileştirilmesi ve görev tanımlarının belirlenmesi olduğunu beyan ederek, yönetim kurulu olarak ŞEF’lerin haklarını almaları için çalışacaklarını söyledi.

Genel Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yıldırım ise derneğin kurulduğu günden bu güne kadar yapılan çalışmalar hakkında slayt gösterisi ile sunum yaparak şefleri bilgilendirdi.

Giresun İl Özel İdare Ruhsat Şefi ve Derneğin Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Giresunlu hemşehrimiz Mustafa Demir ise yaptığı konuşmada ‘Şeflerimiz özlük hakları yönünden yıllarca mağdur edilmiştir, görev tanımları bile belli değildir’ diyerek bu haklarımızı alana kadar onurlu ve haklı mücadelemiz devam edecektir. Bu nedenle bütün illerimizde şef arkadaşlarımızın üye kayıtları yaparak çoğalmaları gerektiğini belirterek bu konuda il başkanlarımıza çok önemli görevler düştüğünü belirtti.

Genel kurulun sonunda Genel Başkan Emir Kazak yeni seçilen yönetim kurulu adına bir teşekkür konuşması yaparak genel kurula katılan şeflerimize teşekkür ederim diyerek ‘Yeni yönetim kurulu olarak mücadelemize devam edeceğiz. Genel kuruldan daha da güçlenerek çıktık’ diye konuştu.

Bu haber 1704 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Eğitim

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ

O PROJEYE KADINLARDAN BÜYÜK İLGİ GİRESUN TIME EĞİTİM HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatı ile kadınlara yönelik olarak d...

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI

BAŞKAN ÖĞRENCİLERİ YALNIZ BIRAKMADI GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ilk gününd...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi