GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
BATLAMA VADİSİNDE YOL SEVİNCİ

BATLAMA VADİSİNDE YOL SEVİNCİ

Tarih 10 Temmuz 2014, 05:08 Editör Dursun ONUR

TIME- İl Genel Meclisi Başkanı Abdullah Mürşit Gürel, Batlama Karayolu'nun, Yeşil Yol kapsamında bağlantı yolu güzergahına alınmasından dolayı emeği geçenlere teşekkür etti.

Meclis Başkanı Gürel, “Öncelikle sayın milletvekillerine, sayın Valimize, DOKAP Başkanına, Genel Sekreterimize, Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürümüze ve emeği geçen herkese Batlama Karayolu’nun Yeşil Yol kapsamında bağlantı yolu güzergahına alınmasından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Gürel, Batlama güzergahında karayolları kapsamındaki müteahhit işlerinin devam etmekte olduğu belirterek, çalışmaların 2016 yılı sonuna kadar süreceğini, ayrıca Devlet Su İşleri’nin araç ve yaya köprülerinin yapımını bu süreçte tamamlamış olacağını söyledi.

VADİDE EKONOMİNİN GELİŞMESİNE KATKI YAPACAK

İl Genel Meclis Başkanı Mürşit Gürel,“ Kurumumuz Kültür ve Sosyal işler Müdürü Mehmet Fatsa, Batlama vadisinde bulunan tarihi çeşmeler, camiler, okullar, binalar, değirmenler üzerinde araştırma yaparak bunların turizme kazandırılması ziyaret edilebilir duruma getirilmesi için çalışma yapmaktadır. Batlama vadisinden yayla turizm yollarına ulaşılması buradan komşu şehirlerimize ulaşılmasını sağlayan bu yol bu vadideki ekonomin gelişmesi sanayi yatırımlarının artmasını sağlayacaktır’ diye konuştu.

HERKES ELİNDEN GELENİ YAPIYOR

Gürel, ‘ Ayrıca Çaldağ ve İnişdibi köylerinin mahalle yollarının yapılması için malzeme taşıma işlerimiz bu günlerde başlayacak bölgenin grup ve bağlantı yolarının bir an önce beton ve asfalt olarak yapımı için Özel İdare çalışanları ve İl Genel Meclisi üyeleri Ahmet Şahin, Çetin Çakıroğlu ve A.Mürşit Gürel olarak elimizden gelen çabayı göstermekteyiz. Baltama bölgesinin ihtiyaçlarını sorunlarını biliyoruz bu için hiçbir sahsın ve şahısların etkisi altında kalmadan bölgenin kalkınması için ne gerekiyorsa araştırmalarımızı yapıyoruz. Bununla alakalı olarak da uygulamalarız seçildiğimi ilk 3 aydan beri gözle görülür bir şekle gelmiştir. Bazı projelerimizi kendi düşünmüş yapmış gibi sahiplenen kişileri dikkate almıyoruz” ifadesini kullandı.

 

Bu haber 2127 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Fındık üreticileri için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor.

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ!

BAŞKAN YILMAZ MÜJDELEDİ! GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz: Artık her geçen gün daha fazla yoğunla...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi