GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
AKSU, GOL ATMAYA HAZIRLANIYOR

AKSU, GOL ATMAYA HAZIRLANIYOR

Tarih 02 Eylül 2014, 00:24 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL KULİS HABER- 30 Mart yerel seçimlerinde ikinci defa üst üste Giresun Belediye Başkanı seçilen Kerim Aksu’nun,seçimlerin peşinden idari yapıda yaptığı değişikliklerden beklediği performansı görmediği ileri sürüldü.

Seçimlerden sonra yeni atadığı kadrolarına güvenerek yola çıkan ve çalışma arkadaşlarına inisiyatif de veren Başkan Aksu’nun ardan geçen 6 aylık zaman zarfında umduğunu bulamadığı ve idari tasarruflarını gözden geçirebileceği konuşuluyor.

 İPLERİ ELİNE ALIR MI?

Mahalli seçimlerden sonra belediyeden çok başka bir mekanlara takılarak halktan uzaklaştığı için eleştiri oklarını üstüne çeken ve dahası 2-3 kişinin kontrolüne girdiği savunulan Başkan Aksu’nun artık ipleri eline alacağı ve göreve getirdiği bazı kişilerle yollarını ayıracağı kaydediliyor.

 KARİZMASINI DÜZELTİR Mİ?

Kulislerden yansıyan bilgilere göre Başkan Aksu’nun, seçimlerden sonra darbe alan karizmasını yeniden kazanmak için sahaya ineceği ve bu manada etrafını çevreleyen antipatik kişilerden uzaklaşarak işbilen çalışkan kadrolarla yoluna devam edeceği ifade ediliyor.

 UMDUĞUNU BULAMADI, YOLLARINI AYIRIR MI?

Başkan Aksu’nun güvenerek göreve getirdiği kişilerden beklediği verimi alamadığı ve üstelik iyi niyetinin de suistimal edildiği gerçeğini gördüğü söylenirken, bu kişilerle yol ayırımında olduğu yüksek sesle dillendiriliyor.

Kulisler ne kadar doğru bilinmez ama Aksu gerçeği görmüş ve idrak etmişse helal olsun demekten başka söz bulamıyoruz.

Değil mi ki yanlışın neresinden dönülse kardır. Çünkü, bu gidişat gidişat değil, uçurum.

Haliyle kaybeden hem Aksu hem Giresun.

Yol yakınken yanlıştan dönülürse kazanan da hem Aksu hem Giresun olacak.

 

 

Bu haber 1727 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık & Yaşam

AYTEKİN BAŞKAN YİNE SÖZÜNÜ TUTTU

AYTEKİN BAŞKAN YİNE SÖZÜNÜ TUTTU GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun hemşehrilerine söz verdiği ve ‘Prestij C...

GİRESUN’DA 1 MAYIS COŞKUSU!

GİRESUN’DA 1 MAYIS COŞKUSU! GİRESUN TIME GÜNCEL HABER- 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü Giresun'da sendika ve siyasi partilerin katılımıyla c...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi