GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
101 MİLYON EUROLUK PROJE NE AŞAMADA?

101 MİLYON EUROLUK PROJE NE AŞAMADA?

Tarih 19 Aralık 2014, 03:27 Editör Dursun ONUR

TIME- İçişleri Bakanlığı tarafından AB’ye uyum çerçevesinde yürütülen Yerel Yatırım Planlama Projesi toplantısı Ankara’da yapıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından AB’ye uyum çerçevesinde yürütülen Yerel Yatırım Planlama Projesi toplantısı Ankara’da yapıldı. 

Belediye Başkanı Kerim Aksu toplantıya katılarak bilgi aldı. Başkan Aksu, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Trabzon, Artvin, Mardin, Batman, Siirt, Şırnak, Erzurum, Bayburt ve Erzincan illerinin pilot iller olduğunu belirterek, projenin yerel yönetim hizmetlerinin planlanması, kalitesinin artırılması, uzman kadrolardan yararlanılmasını öngördüğünü söyledi.


Başkan Aksu,'Toplantıya İçişleri Bakanlığı Müsteşarı, AB Bakan Yardımcısı, 10 il valisi, belediye başkanları, Kalkınma Ajansı Başkanları ve ilgili birim temsilcileri katıldı. Giresun Belediyesi olarak AB’nin önemini biliyoruz. AB standartlarını şehrimizde ve ülkemizde görmek istiyoruz' dedi.

Aksu devamla,' Bizim insanlarımızın da yüksek standartta yaşamasının doğal bir hak olduğunu düşünüyoruz. Doğanın korunduğu, çevre bilincinin yükseldiği, insan hak ve özgürlüklerinin benimsendiği bir ülkede yaşamalıyız. Her şeyden önce bize bırakılan toprakların dedelerimizin mirası değil, torunlarımızın emaneti olduğunu unutmamalıyız. Gelecek kuşaklara yaşanabilir bir Giresun, yaşanabilir bir Türkiye bırakmalıyız. Giresun Belediyesi AB Bölgeler toplantısına ev sahipliği yapmıştır. 101 milyon EURO’luk AB projemiz mevcuttur. AB toplantılarına büyük önem veriyoruz' şeklinde konuştu.


Bu haber 2024 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Ekonomi

ŞAHİN: İKİNCİ ASFALT PLENTİNİ KURUYORUZ

ŞAHİN: İKİNCİ ASFALT PLENTİNİ KURUYORUZ GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Giresun İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, İl Özel İdaresi bünyesinde ikinci asfalt ...

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR

FINDIK ÜRETİCİSİ ÖDEME BEKLİYOR GİRESUN TIME EKONOMİ HABER- Fındık üreticileri için heyecan verici bir gelişme yaşanıyor.
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi