Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun Belediyesi araç parkını büyütüyor

Giresun Belediyesi yeni aldığı

Giresun Belediyesi yeni aldığı hizmet araçları ile birlikte belediyenin araç filosunu 115’e çıkarttı. Atatürk Meydanı’nda düzenlenen törende Konuşan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, göreve 2009 yılında geldiklerinde, belediyenin 44 civarında iş makinaları dahil araç parkı bulunduğunu hatırlattı. Aksu “Geçen dönem 30 civarında araç alımı yaptık ama hiçbir tören dahi yapmadık araçların az az geldiği için. Bugün filomuza tahminen 6 milyon liraya mal olacak.
28 araç daha kattık, şuan ki Giresun Belediyesi’nin araç filosu yaklaşık 110-115 civarında olacağını düşünüyoruz. Bu çok büyük bir vurgu çünkü şehirde daha önce kiralık araç dönemi vardı. Baktığımızda o rakamlara bu araçların alındığını gördük her şeyden önce tasarruf tedbiridir bu, şuandan itibaren bütün çalışmalarımız kendi araçlarımız ile olacak” dedi.
Başkan Kerim Aksu’nun konuşmasının ardından CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu da bir konuşma yaptı. Konuşmasında Giresun’da yapılan hizmetlerin çoğunun devlete dayalı olmadığını belirtti. Bektaşoğlu, “AK Parti ile koalisyon görüşmelerinin sonucu ise bugün belli olacak. Biz de hükümet ortağı olduğumuz takdirde Giresun’da hizmetlerin çok daha artarak, çok daha güzel şekilde herkesin ‘Ben Giresunluyum’ diyebileceği bir şehir haline getirmek için uğraş vereceğiz. Bu hepimizin boynunun borcu olsa gerek“ ifadelerini kullandı.
Son olarak kürsüye gelen Giresun Valisi Hasan Karahan ise “Giresun’umuz günden güne gelişiyor, hepimiz memleketimiz için Giresun’umuz için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bize tahsis edilen, bize sunulan imkanları kaynakları en iyi şekilde, en verimli şekilde kullanıp onları en fazla neticeyi optimal verimliği sağmak için gayret ediyoruz” diye konuştu.
Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Valisi Hasan Karahan, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk ve CHP Giresun Milletvekili Bülent Bektaşoğlu kesti.