Gıdı probleminden kolay yöntemlerle kurtulmak mümkün mü?

Haberin Devamı

Karın bölgesi, sırt bölgesi, gıdı, diz çevresindeki yağlar, meme kenarları ya da bazı erkeklerde oluşan meme dokusu gibi birçok bölgedeki yağ dokusu; kilo verilmesine rağmen kaybolmayabilir. Bu bölgelere ek müdahalelerde bulunmak yağ dokusunda parçalanmalar yaratarak kişiyi kalıplaşmış yağ kütlelerinden kurtarır.

Mezolipoliz bölgedeki yağ kütlelerini parçalıyor
Sorunlu bölgedeki yağı parçalayan ve aynı zamanda cildi sıkılaştıran bir tedavi olan mezolipoliz en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alıyor. Mezolipoliz tedavisindeki asıl amaç farklı kokteyl içerikler hazırlayarak bölgede parçalanan yağ oranını artırmak ve cildi canlandırarak sıkı ve dinç bir görüntüye kavuşturmaktır. Tedavi protokolü kişinin ihtiyacına göre farklılık göstereceğinden seans ve fiyat ayarlamaları da buna göre yapılmaktadır. Beden kitle indeksi yüksek olan kişilerde tedavi sağlıklı beslenme ve egzersiz programlarıyla desteklenerek iç yağlanma sorunu da giderilmelidir. 12 yaşından itibaren her yaşa uygulanabilir.

Direkt yağ kütlesinin içerisine yağı parçalayacak şekilde etki eden mezolipoliz sayesinde bölgesel yağlanma problemi yaşayan hastalarında kalıcı ve sağlıklı sonuçlar elde ettiğini, üstelik bu yöntemin ayak bileğini inceltmekten, diz çevresindeki yağların giderilmesine kadar tüm bölgelerde işe yarar.

Soğuk lipoliz cihazlarına dikkat!
Bölgesel yağlanma problemi yaşayan bazı kişilerin soğuk lipoliz yöntemlerini tercih ediyor. Soğuk lipoliz uygulaması tercih edilirken kullanılan cihazın soğutma derecesi göz önünde bulundurulmalıdır. Örneğin bazı soğuk lipoliz cihazları sadece -14 dereceye kadar soğutma sağlamakta. Bu yağ kütlelerinin parçalanması için yeterli bir soğukluk değil. Yağ parçalanmasını sağlamak için -14 dereceden daha fazla soğutma sağlayan cihazlar tercih edilmelidir.