ANA SAYFA > İZMİR > Gezgin Fest Efes Selçuk'ta

Gezgin Fest Efes Selçuk'ta

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gezgin Fest Efes Selçuk'ta

Kültür sanat kenti Efes Selçuk, İzmir’in en büyük festivali GezginFest İzmir’e ev sahipliği yapıyor. Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan festival 15 - 18 Ağustos tarihlerinde Pamucak Sahili’nde 20’nin üzerinde farklı müzik türünde, 40’tan fazla ünlü sanatçı ve grubu on binlerce müzikseverle buluşturacak.

Dünyanın birçok ülkesinden gelen turistlerin yanı sıra, kentin kimliğini oluşturan festivalleriyle de on binlerce sanatseveri ağırlayan Efes Selçuk, önemli bir festivale daha ev sahipliği yapıyor. İzmir’in en büyük festivali GezginFest İzmir, 15- 18 Ağustos tarihleri arasında Pamucak Sahili’nde düzenleniyor. GezginFest İzmir kapsamında 15 Ağustos perşembe günü Haluk Levent ve Melek Mosso, 16 Ağustos cuma günü Hayko Cepkin ve Boney M, 17 Ağustos cumartesi günü Duman ve Selda Bağcan, 18 Ağustos pazar günü ise Teoman ve Ceza sahne alacak. GezginFest İzmir sahnesi ayrıca Kurtalan Ekspres, Feridun Düzağaç, Aylin Aslım, Redd, Hey Douglas gibi sanatçı ve grupları Türkiye’nin dört bir yanından gelen müzikseverlerle buluşturacak. 
Festival için kente gelen müzikseverler denizi ve kumuyla Türkiye'nin en uzun sahilleri arasında yer alan Pamucak Sahili’nde kamp yapma olanağına da sahip olacaklar. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bu şenlikte Ata Ekmeği ve Armola buluşuyor
Sonraki Haber Bornova Belediyesi’nden büyük tasarruf hamlesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?