Geyvespor, Başakşehir’in Konuğu Oldu…

Geyvespor, Başakşehir’in Konuğu Oldu…

Geyvespor, Başakşehir’in Konuğu Oldu…

Geyvespor A, U-19 ve Miniklerden oluşan karma sporcu kadrosuyla, Spor Toto Süper Lig Ekibi M. Başakşehir Futbol Kulübü nün konuğu oldu.

Geyvespor Ekibinin ilk durağı Başakşehir Fatih Terim Stadyumu oldu. Lig Ekibinin antrenmanına katılan sporcularımız, ekibin sporcuları tarafından sıcak bir şekilde karşılandı.

Ekibin Antrenörü Abdullah Avcı, Geyvespor ekibine özel bir ilgi gösterdi. Kısa açıklamasında ” Sizlerle bir kere daha birlikte olmaktan çok mutlu oldum. Bu minikleri bu soğuk havada burada bizlerin yanında görmekten mutlu oldum. İyi ki varsınız. Sizleri kutluyorum.” dedi. Geyvespor Yöneticileri ilçeden getirdikleri ayvaları, ve Yöresel Ürünlerin Hediye Sepetini Avcı’ya takdim ettiler. Başakşehir’in sporcuları ve Avcı, fotoğraf çektirmek isteyenlerin isteklerini tek tek yerine getirdiler.

Konuk ekip daha sonra M.Başakşehir Fatih Terim Stadyumunu görevliler eşliğinde gezdirildi. Farklı amaçla kullanılan bölümlerde hatıra fotoğrafları çekildi.

Geyvespor Ekibinde bulunanlar, çektirdikleri ve çektikleri fotoğrafları bir birlerine gösterirken mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Geyvespor Ekibinin bu ziyaretini organize eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi  Spor Tesisleri Denetmeni Meriç Ötün’e geziye katılan ekip memnuniyetlerini ifade ettiler.

Ekip günün yorgunluğunu dönüş yolunda İzmit – Köfteci Yusuf ta birlikte neşe içinde yenilen yemek ile atmaya çalıştı.

Namık Cihan/Geyvemedya.Com

Yayınlama: 07.02.2019
Düzenleme: 11.02.2019 13:39
1.007
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.