Geyve Orman İşletme Müdürlüğünde Görev Değişimi

Geyve Orman İşletme Müdürlüğünde Görev Değişimi

Geyve Orman İşletme Müdürlüğümüzde Görev Değişimi

Geyve Orman işletme müdürü iken İzmit Orman İşletme Müdürü olarak atanan Mustafa İşçioğlu’nun yerine Adapazarı Orman İşletme Müdür Yardımcısı Celalettin Kaba görevlendirildi.

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Adapazarı Orman İşletme Müdür Yardımcısı iken Geyve Orman İşletme Müdürü olarak atanan Celalettin Kaba selefi Mustafa İşçioğlu’ndan yapılan bir törenle İşletme Müdürlüğü görevini devralarak görevine başladı.

Yapılan görev değişimi törenine Bölge Müdürümüz Okan Kurşun beraberinde; Bölge Müdür Yardımcımız Halil Karademir, Personel Şube Müdürü Halil İbrahim Ünüvar veAdapazarı Orman İşletme Müdürü Özlem Cevahirci katıldı.
Bölge Müdürü Okan Kurşun, İzmit Orman İşletme Müdürü olarak atanan Mustafa İşçioğlu’na 3,5 yıl boyunca Geyve İşletmesinde; ülkemizde tür bazında ilk olan saçlı meşede gençleştirme, karaçam, kızılçam ve kayın türlerinde yaptığı başarılı gençleştirme çalışmaları, delice aşılamaları gibi farklılık oluşturan çalışmalarından dolayı teşekkür etti ve yeni görevinde başarılar diledi.
Geyve Orman İşletme Müdürlüğümüzün başarılı çalışmalarının devamını dileyen Bölge Müdürü Okan Kurşun, İşletme Müdürlüğü görevini devralan Celalettin Kaba’ya yeni görevinde başarılar diledi.
Ercan DEMİR-Geyvemedya.com

 

Yayınlama: 16.02.2018
Düzenleme: 21.02.2018 10:43
2.590
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.