Geyve Jandarmasından Kenevir Operasyonu

Geyve Jandarmasından Kenevir Operasyonu

Geyve Jandarmasının büyük başarısı

Sakarya’nın Geyve ilçesinde Jandarma Komutanlığı ekiplerince düzenlenen operasyonda 500 kök kenevir bitkisi ele geçirilirken olayla ilgili bir kişi tutuklandı.

Geyve Jandarma Komutanlığı, bir ay içerisinde üç defa başarılı operasyonlar yaparak, zehire geçit vermiyor. Bu kapsamda jandarma ekipleri tarafından yapılan başarılı çalışmalar neticesinde, Kamışlı mahallesinin ormanlık alanına yasa dışı ekilen 500 kök Hint keneviri ele geçirildi.

Geyve İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri Kamışlı Mahallesinde kenevir operasyonu gerçekleştirdi. Bölgeden gelen ihbarları değerlendiren ekipler Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak yapılan araştırma ve çalışmalar neticesinde 500 kök hint keneviri ele geçirdi.

Hint keneviri ektiği tespit edilen şüpheli Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilip ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama’, ‘izinsiz kenevir ekimi’ suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi

Geyvemedya/Haber Merkezi

Yayınlama: 07.08.2019
Düzenleme: 10.08.2019 07:45
1.524
A+
A-
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. geyveli biri dedi ki:

    Kenevirle mücadele edildiği kadar bonzaiyle mücadele edilmiyor. Geyvenin ve Pamukovanın malum mahallelerinde leblebi şeker satılır gibi bonzai satılıyor. Bunlara kim engel olacak? Çoluk çocuğumuz risk altında.