Yeniden Refah Partisi İl Gençlik Kolları tarafından LGBT ile ilgili bir açıklama yapıldı.

Açıklama'da " Lut Kavmi'nin akibeti"ne dikkat çekilerek, bu ahlaksızlığa son verilmesi istendi.

Yeniden Refah Partisi İl Gençlik Kolları'nı kutluyoruz.

Bugüne değin ilimizde hiçbir siyasi partinin  değinmediği, ancak milletimizin geleceği bakımından çok büyük tehlike oluşturan LGBT'nin yaygınlaştırılması ve normalleştirilmesi çabalarına dikkat çeken bu açıklama, Türk toplumunun dejenere edilerek, milli, manevi ve ahlaki değerlerinden uzaklaştırılması çaabalarından kaynaklandığını ayrıntılı bir biçimde ifade ediyor.

*

LGBT, kısaca " Geyler ve Lezbiyenler Kulubü" olarak tanımlanan bu ahlaksız oluşum, birtakım yabancı vakıflarla birlikte ülkemizdeki bazı resmi ve özel kuruluşlar tarafından da destekleniyor.

Anılan kuruluşlar tarafından büyük maddi destekler sağlanan LGBT, bu şekilde oluşturduğu bütçelerden kendisine destek olan veya tanıtımına sağlayan kişi ve kuruluşlara maddi destek aktarıyor.

*

LGBT bayrağı olarak tanımlanan 6 renkli gökkuşağı, bazı kurum ve kuruluşlarda sıralı olarak kullanılıyor.

Eğer sorulursa, " Biz LGBT'nin değil, gökkuşağının renklerini kullandık" şeklinde  tevil etmeye çalışıyorlar.

Burada bir ayrıntıya dikkat çekelim…

Gökkuşağının orijinal renkleri 7 renkten oluşur.

Ancak, LBGT, 6 renkten oluşan gökkuşağı renklerini sıralı olarak kullanıyor, bu renkleri kullanarak LGBT ile eşleşme sağlanması ve bir nevi göz alışkanlığı sağlanıp, LGBT'nin reklamının yapılması gibi son derece sinsi ve kurnaz bir politika izlendiği de görülüyor.

*

Türkiye'de, ne yazık ki, bazı belediyeler ve ünlü markalı özel kuruluşlar bu ahlaksız oluşuma destek veriyor.

Lut Kavmi'ne özenip, sapık cinsel eğilimlere destek veren bu kurumlar ve kuruluşlar, aynı zamanda milletimizi milli ve manevi değerlerinden uzaklaştırma çabalarına destek olmuş oluyor.

*

Ülkemizde, içerden ve dışardan kendilerine sağlanan desteklerle iyice azgınlaşan LGBT'nin, son olarak çocuklara da musallat olduğu görülüyor.

Bir 23 Nisan Bayramı'nda üzerlerinde 23 Nisan çocuklarının fotoğrafları bulunan afişler üzerine " Çocuklar da LGBT'li olabilir ve onlar yalnız değildir" şeklinde yazılar yazmak cüretini gösteren bu ahlaksız oluşumun işi nereye vardırdığı da böylece anlaşılmış oluyor.

Bu afişleri gördükten sonra " LGBT'li anandır" başlıklı bir yazı yayınladım ve bu ahlaksızlığı gözler önüne sermeye çalıştım.

Yine, ne yazık ki, ilimizde de bir okulda, her ne kadar tevil edilirse edilsin, LGBT'nin tanıtımına destek olacak şekilde "sözde gökkuşağı" renklerinin kullanılmış olması, resmi makamların ve halkımızın bu konuda ne kadar duyarlı ve dikkatli olması gerektiğini hatırlatıyor.

Yeniden Refah Partisi İl Gençlik Kolları bu tehlikeye dikkat çekerek, çok önemli bir uyarıda bulundu.

Umarız, devletimiz bu ahlaksızlığa geçit vermeyecektir.