YUKARI ÇIK

Çanakkale Travel
Çanakkale Travel

GESTAŞ Akademi Eğitimleri Sürüyor

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında deniz ulaşımını sağlayan GESTAŞ A.Ş.'de şirket bünyesindeki güvenlik, gişe ve iskele personeli ile gemi adamlarına 'Temel İletişim Becerileri ve Beden Dili' üzerine bir eğitim gerçekleştirildi.

17 Kasım 2017 tarihinde eklendi

GESTAŞ Personelİ Ali Burak Ulus'un eğitmenliğinde gerçekleşen programda iletişim sürecinin öğeleri, iletişim türleri (Sözlü iletişim, Sözsüz iletişim-Beden dili ve Yazılı İletişim) iletişim şekilleri ve iletişim engelleri" gibi konular işlendi. Eğitimde bu konu başlıkları altında personelin iletişimindeki diyalog ve davranış tutumlarına ilişkin farkındalık oluşturmak, genel iletişim performanslarının artırımını sağlamak amaç edinildi. Kurum içi, kurum dışı iletişimin daha etkin kullanılması ve iletişim aşamasında kontrollü düşünerek iletişim problemlerinde kalıcı çözüm sağlamak, iletişim problemleri ortaya çıkmadan öngörerek önleyebilme becerileri kazanmak, karar alma süreçleri ve iletişim-ilişki gibi konular üzerinde duruldu.

Personelin aktif katılım sağlamalarına yönelik etkinlikler ve oyunlarla zenginleşen eğitim, bir personelin doğum günü kutlamasıyla sona erdi. 

(HABER: Ayhan ÖNCÜ/ÇANAKKALE)

(Haber Kaynak ve Link Gösterilmeden İzinsiz Alınıp Yayınlanamaz)

Etiketler : GESTAŞ , Feribot , Ali Burak Ulus
1.588 kez okundu