Yaşam
Giriş Tarihi : 27-01-2020 16:26

Gerze'den Elazığ'a El Uzatın

24 Ocak Cuma akşamı Elazığ’da 6.8 şiddetinde yaşanan deprem sonrası birçok yıkım olurken, depremden kurtulan binlerce insan sokaklarda mağdur oldu.

Gerze'den Elazığ'a El Uzatın

Depremden hemen sonra bazı büyükşehirler başta olmak üzere, il ve ilçe belediyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, iş adamları vatandaşların mağduriyetlerini minimuma indirmek maksadıyla Elazığ ve Malatya’ya yardım eli uzattı.

Geçtiğimiz günlerde Sinop’ta, Sinop Belediyesi tarafından başlatılan Elazığ’a destek kampanyası şimdi de Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılmış olup il merkez ve ilçelerden vatandaşların yardımını bekliyor.

Gerze’den de Elazığ’da bulunan insanlara yardım eli uzatmak isteyen vatandaşlar, gönderecekleri malzemeleri 31 Ocak 2020 tarihine kadar Gerze Kapalı Spor Salonuna teslim etmeleri yeterli.

İhtiyaç olarak öncelikle battaniye, elektrikli ısıtıcı, özellikle bebek ve çocuklar olmak üzere temiz veya kullanılmamış giyecekler, kuru gıda, kadın pedleri ve çocuk bezi. Gerze’de beş gün boyunca toplanan yardımlar 31 Ocak 2020 Cuma günü Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

Yaşanan zor ve soğuk günlerde tüm Gerzelilerin, ihtiyaç sahiplerine el uzatmalarını ve yaralarını sarmalarını temenni ediyoruz…

AdminAdmin