Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarının düzenlediği Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası Programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştü.

Bolu standını ziyaret eden Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Mustafa Allar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gerkonsan konusunu görüştü. Cumhurbaşkanının talimatıyla Mustafa Allar Gerkonsan dosyasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a da iletti. Mustafa Allar, Cumhurbaşkanı’na Gerede’ye özgü Fatih Sultan Mehmet Tablosu, Deri Pösteki ve Deri Seti takdim etti. Memnuniyetini ifade eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, her zaman yanında olan ve rekor oylarla destekleyen Geredelilere selamlarını iletti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Mustafa Allar; ‘’AK Parti Genel Merkez Kadın Kollarımızın düzenlediği Uluslararası Yerel Yönetimlerde 6. Kadın Şurası Programında yer aldığımız standımızı ziyaret eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi'ye Geredemize özgü hediyeleri takdim ederken hem Zat-ı Devletlerine hem de Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendiye Gerkonsan Dosyamızı ilettik. Gerkonsan kanayan yaramız maalesef. Çözümü de her geçen gün zorlaşıyor. Bu kronik problemin çözümünde, Gerkonsanın eski günlerdeki gibi Gerede istihdamına, Devletine üretim yaparak katkı sağladığı günlere döndürülmesi noktasında Zat-ı Devletlerinin gereğini yapacağına inancımız tam. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunarım’’ dedi.

Bir gün süren 81 ilin ve ilçelerinin tanıtıldığı fuarda Gerede standı büyük ilgi görürken misafirlere somun ekmek, gül reçeli ve şak şak helvası ikram edildi.

Editör: TE Bilisim