Reklam

Geri Sayım Başladı

Çanakkale'nin en çok dinlenen radyosu 92.7 Radyo Çanakkale'de yeni yayın dönemi başlıyor.

Geri Sayım Başladı
26 Ekim 2019 - 16:27

Birbirinden değerli yayıncıları ile Radyo Çanakkale yeni yayın dönemine, Cumhuriyetimizin 96. kuruluş yıl dönümünde merhaba diyerek başlayacak. İlk program sabah saat 10:00'da başlayacak. Sabah programlarının vazgeçilmez ismi Emire Konuk'un hazırlayıp sunduğu ve eskileri özleyenlerin müptela olacağı  90+1 ile merhaba diyecek.  Ardından Şehrin haylaz çocuğu İhsan Konuk ile Serbest Frekans dinleyicileri ile buluşacak.

Tüm ekibi büyük bir heyecan sardığını dile getiren Radyo Çanakkale Yayın sorumlusu İhsan Konuk; "Radyo aşkı farklı ve anlatılması zor bir duygu. Her yayın bizim için ilk yayındır. O mikrofonun karşısına geçtiğiniz an zaman bazen durur, bazen de çok hızlı akar. Yayınları ile kaliteyi sunan Radyo Çanakkale'de bir çok ilk yaşanacak. Canlı yayın bağlantıları, istek hattı, sizin köşeniz gibi bir çok noktada dinleyenlerimize güzel bir yayın dönemi sunacağız. Bizleri 92.7 frekansından ve www.radyocanakkale.net adresinden dinleyebilirsiniz" ifadelerini kullandı.

7 gün boyunca dopdolu bir yayın listesi hazırladıklarını dile getiren İhsan Konuk; "Her sabah saatler 10.00'u gösterdiğinde Emire Konuk ile 90+1 programı dinleyenlerimize merhaba diyecek. 90'lı yılların o unutulmaz şarkılarını sizlere sunacak. Ardından ben yine zıpır bir program Serbest Frekans ile dinleyicilerimiz ile buluşacağım. Uzun yıllardır değişmeyen temposunu sürdüren Kaptan Erhan Müzik Expres ile muhteşem bir müzik yolculuğu sunacak. Türkü severlerin dinlemekten hoşlandığı Mehmet Ercan Köse ile Gecenin Sesi yine fark yaratacak. Tabi ki Çanakkalelilerin sevdiği isim Duygu'nun Sandığı yine bizleri alıp götürecek. Ama özgün müzik severlerin programı Şarkılar seni söyler bomba gibi bir konsept ile dinleyicisi ile buluşacak. Bir çok yeni programımız ve programcımız da olacak. Bence dinleyicilerimiz Radyo Çanakkale frekanslarından  ayrılmasınlar" diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum