hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan çok önemli Münbiç mesajı

    { title }

    SONRAKİ VİDEO

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta'da toplu açılış töreninde konuştu. Erdoğan "Kanallar açtılar o kanallara bunları gömdük. Şimdi de Münbiç'te kanallar açıyorlar. Bu ne demektir; "biz mezarı hazırladık gelin defin merasimini yapın" oraya da gidilecek. Çünkü bize söz verdiler 90 günde terk edeceğiz dediler terk etmediler. Gereği yapılacak" dedi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

    Yerel seçimler

    24 Haziran seçimlerinde sandığa giderek tercihte bulunan her bir vatandaşıma teşekkür ediyorum. Rabbim yol arkadaşlığımızı daim eylesin. Bugün buraya 4 bini aşkın uzman çavuşumuzu eğitimlerini bitirdiler buradan bir yolculuğa çıkacaklar. Bunlar komando. Hepsi kahramanlar. Ülkemizin dört bir yanını koruyacaklar. Onlara bugün bröve taktık ve uğurladık. Önümüzde yeni bir seçim var. Hep birlikte sandığa gidecek 5 yıl süresince bizlere ve şehrimize hizmet edecek yerel idarecilerimizi belirleyeceğiz. Çok çalışacağız. Isparta merkez ilçeleriyle beraber. İşi hafife almayacağız. Siz isterseniz olur. Karar merci sizsiniz.  

    Münbiç mesajı

    Çok zor coğrafyalarda güvenlik kuvvetlerimiz terör örgütlerine kan kusturuyor. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar bu millete ihanet edeni oralarda bırakmayacağız. Bölücü terör örgütü tarihinin en büyük hezimetini yaşıyor. Telsiz konuşmalarından ne tür bir yenilmişlik duygusu içinde olduklarını dinliyoruz. Şehitlerimiz olmuyor mu oluyor, içimiz kan ağılıyor ama biz şunu da biliyoruz; Allah yolunda öldürülenlere ölüler demeyiniz onlar diridirler ancak siz bilemezsiniz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Kanallar açtılar o kanallara bunları gömdük. Şimdi de Münbiç'te kanallar açıyorlar. Bu ne demektir; "biz mezarı hazırladık gelin defin merasimini yapın" oraya da girilecek. Çünkü bize söz verdiler 90 günde terk edeceğiz dediler terk etmediler. Gereği yapılacak. 

    Muhtarlara uyarı

    Bölgedeki vatandaşlarımız üzerinde artık örgüt baskısı neredeyse kalmadı. Şimdiden bazı muhtarları arayıp tehdit ediyorlar. Biz de şimdi Isparta'dan bütün muhtarlara sesleniyorum. Geçmişteki gibi bu adamlardan korkarak bu alçaklardan bu katillerden korkarak eğer bu vatan topraklarını satacak olursanız ona göre bu millet size ücret ödüyor, maaş ödüyor, bu millet size hakkını helal etmez, biz de bunun hesabını size sorarız. 

    Kayyumlar sayesinde vatandaşlarımız uzun yıllar sonra belediyelerde hizmetle yatırımla tanıştı. Hem turizmde hem altyapıda bu şehirlerde çok ciddi bir hareketlenme var. Türkiye'nin geleceğinde terör örgütlerine ve bu örgütlere kapı kulluğu yapan hiç kimseye yer yoktur. 81 vilayette hizmet için yol, köprü, okul yapılması için devlete ödenen vergilerin çukurlara gömülmesine dağlara saçılmasına müsaade etmeyeceğiz. Bölücü örgütün belediye başkanı tayin etmesine de belediye imkanlarının şehir eşkiyalarına peşkeş çekilmesine de asla tahammülümüz olamaz.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Terör örgütleriyle mücadele

    Dünyanın en eli kanlı terör örgütlerini üzerimize saldılar. Suriye ve Irak'ta yaptığımız hamlelerle katiller ordusunu bozguna uğrattık. FETÖ eliyle ülkemizi topyekün işgale yeltendiler. Namlulara göğsümüzü siper ederek bu girişimi de püskürttük. 15 Temmuz gecesi sizlerle beraber FETÖ'cü hainlere ve bu hainleri üzerimize salan ağababalarına unutamayacakları bir ders verdik. Isparta'da 100 kilo altın bulundu. 5 milyon dolar para bulundu. Burada bu işi yürüten onların imamları tarafından. Bunların ne olduğunu anlayın bak Isparta'ya da böyle girmişler. Bunlar da işe yaramayınca ekonomi üzerinden bizi sınamaya kalktılar. Yine başaramadılar. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    'Ameliyatlar durdu' iddiası

    Bu ana muhalefetin başındaki zat geçenlerde almış eline bir kağıt paçavra, neymiş Gazi'deki bir hastanede oraya talimat gitmiş artık ameliyatlar yapılmayacak. Ben zaten onun ne mal olduğunu biliyorum. Onu ben SSK'dan tanırım. SSK'yı nasıl çökerttiğini bilirim. Bunlar ölüleri bile rehin aldılar. Bay Kemal hastanelerde ameliyat durdu mu durmadı mı gel de Isparta'da şehir hastanesine bak. Yahu yalan olur da böylesi olur mu? Bu ne vicdansızlıktır. Atıyorsan dikkatli at. En güçlü olduğumuz alandan bizi vuracağını zannediyorsun. Vah zavallı, sen bittin tükendin sen.

    Memleketin üzerine bir acı sakız gibi yapışan ana muhalefete sahibiz. Bu ülkeyi senelerce IMF kapılarında süründürenler kendileri değilmiş gibi sabah akşam ahkam kesiyorlar. Geçmişlerindeki ekonomik mandacılık lekesini temizlemek yerine, bir de utanmadan ekonomik bağımsızlık dersi vermeye yelteniyorlar. Ana muhalefet partisi kendi tarihiyle yüzleşene kadar ipliklerini pazara çıkarmaya devam edeceğiz. Bunların tarihi kimi zaman Mussolini'nin faşist rejimine selam göndermelerle, kimi zaman Nazi Almanya'sına övgülerle kimi zaman da Amerikan bayrağıyla poz vermelerle doludur.  

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow