GEREDE’DE 19 MAYIS COŞKUSU EVLERE YANSIDI

featured

Gerede ilçemizde birçok kişi 19 Mayıs 2020 Salı günü kutlanacak olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı için evlerinde provalar yaparak bayraklarla video çekimleri yaptı. Birçok kişi bunları sosyal medya hesaplarında paylaşım yaparak duyurdu.

Ayrıca tüm Türkiye’de olduğu gibi ilçemiz Gerede’de de 19 Mayıs 2020 Salı günü saat 19.19’da Belediye hoparlörinden okunacak olan milli marşımıza herkesin balkonlarından eşlik etmesi istendi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramına Gerede’deki birçok kişi evlerinde provalar yaparak hazırlandı. Hazırlıklarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Korona virüs salgını nedeniyle okullarda ve tören alanlarında kutlanamayacak olan 19 Mayıs Bayramının hazırlıkları Gerede ilçemizde hummalı bir şekilde sürüyor. Kutlamalar için ilçemizdeki yüzlerce öğrenci gösterileri için çalışırken, birçok öğrencide arkadaşlarının bayramını gönderdikleri videolarla kutladı. Gösterilerin provasını yapan gençler, provaları kayda alarak sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak seslendirdi.

Şiirlerin okunduğu, al bayraklarla yapılan gösterilerin bulunduğu videoların beğeni oranı da yüksek oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GEREDE’DE 19 MAYIS COŞKUSU EVLERE YANSIDI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir