GEREDE TSO OSMANİYE’DEN SALDIRIYI KINADI

featured

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası bölge odaları ile beraber bir süre önce silahlı saldırı olayı yaşanan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na taziye ziyaretinde bulundu.

Heyet Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyaret gerçekleştirerek yapılan saldırıyı kınadı. Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka’nın da yer aldığı heyet taziye ziyaretinin ardından Adana’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Osmaniye Valisi Ömer Faruk Coşkun ile bir araya geldi.

Ziyaret ile bölgeler ve iller arasında kaynaşma sağlayarak ticari iş birliğini artırmak, karşılıklı bilgi, deneyim ve güzel uygulamaların paylaşımı ile kalite standartlarını artırmak amacı ile “Kardeş Oda” projesi kapsamında protokol imzası atıldı.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası, Zonguldak, Bolu, Düzce ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odaları Başkanlarının bulunduğu heyet bir süre önce silahlı saldırı olayı yaşanan Osmaniye Ticaret ve Sanayi Odası’na taziye ziyaretinde bulundu.

Gerede TSO Başkanı Ersin Kaşka, Osmaniye’nin ekonomisinin bölgemize yakın olduğunu, yapılan görüşmeler sonucu ise işbirliği protokolü imzaladıklarını söyledi. Kaşka, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Toplam 9 oda olarak geldiğimiz Osmaniye’de TSO’yu ziyaret ettik. Bu ziyaret bizler için oldukça önemliydi. Osmaniye’deki sektör ile bizim bölgemizin sektörü hemen hemen aynı. Ekonomik işbirliğini geliştirmek için ortak bir protokole imza attık. Batı Karadeniz ile Doğu Akdeniz arasında köprü olmayı hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
GEREDE TSO OSMANİYE’DEN SALDIRIYI KINADI

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir