Arama Logo

Serdar Ali Çelikler'den derbi kararı yorumu!




20
ÇELİKLER'DEN DEĞERLENDİRME
Serdar Ali Çelikler, tatil edilen ve Beşiktaş'ın çıkmama kararı aldığı Fenerbahçe-Beşiktaş maçını Habertürk'e değerlendirdi.
ÇELİKLER'DEN DEĞERLENDİRME
19
GEÇMİŞ OLSUN
Şenol Güneş’e baştan tekrar geçmiş olsun diyorum. Sonuçta kendisi çirkin olaylara maruz kalmıştır.
GEÇMİŞ OLSUN
18
HÜKMEN YENİK SAYILMIŞTI
Ama hiç kusura bakmayın bu olayı yaşayan F.Bahçe teknik adamı olsa F.Bahçe hükmen yenik sayılmıştı. Sahadan çekildi sayılıp 1 yıl da kupadan men edilmişti.
HÜKMEN YENİK SAYILMIŞTI
17
BAŞI YARILMIYOR
Şenol Güneş’in başı, saha içindeyken ya-rıl-mıyor. Kesin. İster sağdan ister soldan bakın. Alttan üstten inceleyin. Şenol Güneş’in başı yarılmıyor.
BAŞI YARILMIYOR
16
ÖRNEK GÖSTEREMEZSİNİZ
Yarılmış başa; kan akan başa buz müdahalesi yapılan bir tane örnek gösteremezsiniz. Bu durumda iken Şenol Güneş; yedek kulübesinde oturur vaziyetteyken 2 kez “Hadi be, hadi be” deyip soyunma odasına yöneliyor
ÖRNEK GÖSTEREMEZSİNİZ
15
KANAMA YOK
Tekrar ediyorum; o esnada başına bir cisim çarpmış ama yarık ve kanama yok. Tam koridora giderken göğsüne su şişesi isabet ediyor. Birkaç salise sonra sendeleyip düşüyor. Gelip kaldırıyorlar ve soyunma odasına götürüyorlar hocayı. Bu esnada da kanama yok.
KANAMA YOK
14
KURTULMA AMAÇLI...
Eğer bizim göremediğimiz bir yerde başı yarılmadıysa; soyunma odasında başı durup dururken açılmadıysa Şenol Güneş’e atılan stapler tamamen “Hükmen mağlubiyetten kurtulma amaçlı tampondur.
KURTULMA AMAÇLI...
13
SORUMLU HAKEMDİR
Bu olayda herkesin atladığı en büyük sorumlulardan biri de hakemdir. Hakem Mete Kalkavan; Şenol Güneş’in sağlık memuru değildir.
SORUMLU HAKEMDİR
12
ARKASINDAN GİDEMEZ
Arkasından “Hocam... Hocam...” deyip kimseye; yardımcılarına dahi bir şey söylemeden Şenol Hoca’nın arkasından soyunma odasına gidemez.
ARKASINDAN GİDEMEZ
11
SINIFTA KALMIŞTIR
Raporunu temsilcinin şifaen sözlerine göre yazamaz. Hakem görmediği hiçbir konuyla ilgili karar veremez. Hakem sahanın amiridir. İsterse maçı durdurur; isterse hiç oynatmaz. Mete Kalkavan yönetim becerisi açısından açık bir şekilde sınıfta kalmıştır.
SINIFTA KALMIŞTIR
10
HOCANIN MEMURU GİBİ
Sahanın içinde hiçbir eylem yokken; kulübelerin orada çıkan hadiselerden ötürü hangi hakem soyunma odasına girmiştir? Hakem hakim olamamış ve Şenol Hoca’nın arkasından sanki onun memuru gibi peşinden koridora girmiştir.
HOCANIN MEMURU GİBİ
9
SKANDALIN AKTÖRÜ
Oysa hakem bekler; yardımcılarını yanına toplar; 4. hakemini gönderip bilgi alır. Gerekirse gidip kendi gözleriyle görüp öyle karar verir. Kalkavan gayri ihtiyari içeri girmiş; temsilcinin sözlerine itibare etmiş ve sahaya hakim olamadığı için bu skandalın başaktörlerinden biri olmuştur.
SKANDALIN AKTÖRÜ
8
TECRÜBELİ HAKEM OLSA...
Tecrübeli bir hakem olsa saha kenarında bekler; Beşiktaş takımını geri çağırırdı. Beşiktaş takımını temsilen Ali Naiboğlu gelip “Hocamızın başı yarıldı dikiş atılıyor” demeden de içeri girmezdi. İçeri girer bakar ve kendi gözleriyle gördükten sonra maçı tatil ederdi.
TECRÜBELİ HAKEM OLSA...
7
OTORİTEYE GÜVEN YOK
Hep söylüyorum bu ülkede otoriteye güven yok. Gelin etmeyin eylemeyin bu tür maçlara yabancı hakem verin. Yabancı hakem verilse zaten daha 2. korner hadisesinde maçı tatil edeceğini bildirirdi. Herkes de o otoriteden korkacağı için bu tür hadiseler hiç yaşanmazdı.
OTORİTEYE GÜVEN YOK
6
KAMPANYA BAŞLATIRDI
Gelelim en can alıcı noktaya. Bu olayların aynısı olsa; bire bir aynısı yaşansa Türk medyası ittifakla Fenerbahçe’nin hocasını kaçak-korkak-numaracı yapar ve F.Bahçe’nin hükmen yenilmesi için kampanya başlatırdı.
KAMPANYA BAŞLATIRDI
5
ZENCİ MUAMELESİ
Bu iki yüzlülük elbet bir gün bitecek. F.Bahçe bu ülke medyasının gözünde ‘zenci muamelesi’ görmeye ilelebet devam etmeyecek. Ama medya kendi kendini bitirecek..
ZENCİ MUAMELESİ
4
MAĞLUP OLURDU
Ya Tayyip Erdoğan “Yaşananlar kumpas” demeseydi karar ne olurdu? Büyük ihtimalle F.Bahçe hükmen mağlup olurdu.
MAĞLUP OLURDU
3
MAÇA ÇIKMAZ
Şenol Güneş’in başı hakikaten yarıldı ise; Beşiktaş gerçekten de mağdur olduğunu düşünüyor ve kararın haksız olduğunu savunuyorsa maça çıkmaz. Bekleyelim görelim.
MAÇA ÇIKMAZ