“GERÇEĞİN RENGİ GRİDİR” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“GERÇEĞİN RENGİ GRİDİR”


 

Gizem Ekici

Çekimlerine Ekim ayında başlanan korku dizisi Gri’nin lansmanı dün Epileptik Art Sinema Fotoğraf Atölyesi’nde yapıldı. Geniş katılımla gerçekleşen lansmanda dizinin teaserleri ve fragmanı izletildi. Yönetmenliğini Öznur Eroğlu’un yaptığı korku dizisi Gri, dijital platformlarda seyirciyle buluşacak. Bir muhabirin ve ekibinin yaşadığı sıradışı olayların anlatılacağı dizinin çekimleri Mersin’de devam edecek.

Dizinin yapımcısı ve senaristlerinden Serkan Demir, izleyicilerin alışık olmadıkları bir tarzla karşılaşacaklarını ve her bölümde heyecanın biraz daha artacağını söyledi. Türkiye’de korku dizisi denemelerinin olduğunu ancak devamının gelmediğini hatırlatan Demir, “Korku dizisi yapma fikri bir kaç yıl öncesinde oluştu. Fikir aşamasından prodüksiyon aşamasına kadar her anında özenli davranıyoruz ve bir birinin tekrarı olmayan, heyecanı yüksek bir iş ortaya koymak için çaba sarfediyoruz. Şimdi doğduğum topraklarda, planladığım projelerin ilki olan GRİ dizisinin can bulması, beni ayrıca mutlu etmekte. Şu an sektörde yerel yapım korku-gerilim dizisi yok. GRİ; Türkiye piyasasını da ele geçirmek isteyen netflix, blutv, puhutv gibi internet kanallarına satışını hedeflediğimiz kaliteli bir dizi. Yapılan bu kalitedeki ve korku-gerilim tarzındaki bir işin, İstanbul harici bir yerde doğuyor olması dikkatleri üzerine çekeceği gibi, korku-gerilim tarzındaki bir dizide ilk Türk kadın yönetmeninin varlığıda ilgi odağı olacaktır” dedi.

 Korku-gerilim türündeki bir dizinin ilk Türk kadın yönetmeni olmanın kendisini gururlandırdığını ifade eden Öznur Eroğlu sözlerine şöyle devam etti:  “Serkan Bey’le hikayemizi senaryolaştırdıktan sonra bunu pişirecek sahiplerine ulaştırmamız gerekti. Eğer gözler üzerinizdeyse, bir işte ‘ilk’ diye geçecekseniz ve sektörü iyi tanıyorsanız; inanın çok titizleniyorsunuz. Bu koca ekip, böyle önemli bir işin altından kalkacak doğru isimlerden oluşmakta. Şu an bu GRİ dizisi onların, öncelikle hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Ve nihayetinde de gerçek sahipleri olan, ekran başındaki seyircilerimize, sizlere ulaştıracağız. Ama bunu izlerken Mersin’li olarak artı bir gurur yaşayacağınızı şimdiden garanti edebilirim.”

Lansmanda konuşan dizinin Cast Direktörü ve EpileptikArt Sinema Fotoğraf Atölyesi sahibi Taylan Deprem ise projenin kendisini heyecanlandıran bir iş olduğunu kaydetti. ‘Sanat’ denildiği anda aşırı titiz davrandığını belirten Taylan Deprem “Gri dizisi de bu titizlikle yola çıkan bir proje. Mersin’de maalesef iyi şeyler yapıldığı zaman bu kentte kalmayıp İstanbul, Ankara, İzmir gibi daha büyük olan kentlere gidiyor. Ancak Gri dizisi bu şekilde olmayacak. Artık Mersin’de yapılan sanatsal ve kültürel tüm etkinliklerin çıtayı daha da yükselterek bu kentte kalmaya devam etmesi gerekiyor. Gri dizisinde Cast Direktörlüğünün yanı sıra oyuncu olarak da görev alıyorum. Çok farklı ve güçlü bir diziyi izleyiciler ile buluşturacağımız için çok heyecanlıyım” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA