Nevşehir'de uyuşturucu kullandığı ileri sürülen madde bağımlısı İran uyruklu şahıs, çırılçıplak soyunarak evinin balkonuna çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine gelen polisler şahsı gözaltına aldı.

Nevşehir'de madde bağımlısı adam çırılçıplak soyundu... 

Edinilen bilgilere göre, olay, Nevşehir merkez Esentepe mahallesi Güzelbahçe sokakta ki apartmanın 4. katında öğle saatlerinde meydana geldi. Kiracı olarak oturduğu evinde tek başına yaşadığı bildirilen İran uyruklu 43 yaşındaki madde bağımlısı G. P. isimli şahıs uyuşturucununda etkisi altında kalarak evinin balkonuna çıkıp bir taraftan naralar atıp bağırırken, diğer taraftanda bakonda eline geçirdiği ne varsa aşağı fırlattı.

Büyük bir şaşkınlık içerisinde apartmanın balkonunda çırılçıplak olan erkeğin, naralar atarak oturduğunu gören mahalle sakinleri, polise haber verdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri, sevk edildi. Vucudunda hac işareti dövmesi ile dikkat çeken çıplak adam, yaklaşık yarım saat balkonda otururken, çevredekiler de cep telefonlarının kameralarıyla görüntü çekti.

Uzun uğraşıların ardından Polisin ancak biber gazı sıkarak etkisiz hale getirdiği adam önce karakola sonra hastaneye götürüldü.