Avanos Kaymakamı ve İl Özel İdare Sekter Vekili Mustafa Eldivan'la, il özel idaresinde işler yoluna girince keyiflerde yerine geldi şimdi kurumda herkesin yüzü gülüyor. 

Nevşehirli Vatandaştan İl Özel İdaresi’ne Tam Not !!!

Nevşehirli vatandaşların genel görüşünde göre, "Eski Türkiye döneminde siyasetin arenası olan, Geçmiş döneme ait çözüm üretmekten çok Hantal yapısı ile eleştirilen ve sonrasında da Şimdiye kadar dedikoduların hedefi olan Nevşehir İl özel idaresi, Mustafa Eldivan'ın gayretli ve özverili çalışmalarıyla hizmetlerin odağı olarak herkesimin büyük takdirini topluyor.

Özellikle son zamanlarda kurum çalışanları arasında personelin çalışma ortamı, arkadaşlık, iş bölümü, iş yeri, teknoloji moral motivasyon alanlarında işinden ve arkadaşlarından son derece memnun olduğu ortaya çıktı. 

Göreve gelmesi ile birlikte Kurumsallaşma adına önemli işlere imza atan, Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, bir taraftan çalışmalarını aralıksız olarak sürdürürken, diğer taraftanda moral ve motivasyon sağlayan etkinliklere imza atmayı sürdürüyor.

Bürokratlarla , Siyasilerle ve Yerel Yönetimlerle çok uyumlu bir grafik çizen İl Özel idaresi çalışmalarında şimdiye kadar görülmeyen birlik ve beraberlik dikkat çekiyor.

Nevşehir İl Özel İdaresinde, Yaz dönemiyle artan iş yoğunluğunun verdiği stres ve yorgunluğun biraz olsun atılması ve kurum çalışanlarına moral ve motivasyon sağlaması açısından etkinliklere de devam ediliyor.

Bu kapsamda sık sık motivasyon artıran etkinliklerini sürdüren Nevşehir İl Özel İdaresi, bugün Mustafa Eldivan liderliğinde, beraberinde Nevşehir İl Özel İdaresi birim Müdürleri KAPHİB Genel Sekreteri Levent Ak'ın ev sahipliginde Ürgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa Gomeda Vadisi'nde keyifli ve huzur dolu bir yürüyüş ile hafta sonuna merhaba dedi.

Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine Mustafa Eldivan'ın atanmasının ardından kurum içi ve kurum dışında yaşanan bu olumlu değişim taraflı tarafsız herkesimden takdir topluyor. Kurumda yakalanan bu güzel havanın bundan sonrada aynı şekilde devam etmesini bekliyor.