Nevşehir Belediyesi geçtiğimiz günlerde şehir merkezindeki birçok noktaya yeraltı çöp depolama konteyneri yerleştirdi. Nevşehir halkımızın tamamının takdir ettiği bu uygulamada sadece bir noktada ki konteynerlerin yeri tepkilere neden olmuştu.

Zira Bu konteynerlerden ikisi de Damat İbrahim Paşa Bulvarında eski Bağkur binası ve Telekom binasının yanındaki yaya kaldırımına yerleştirildi. Bu nedenle zaten dar olan yaya kaldırımı konteynerler sebebiyle yürünemez hale geldi. 

Nevşehir Belediyesi Yakışanı Yaptı...!

Önce duyarlı bir hemşehrimiz, konuyu fotoğraflarıyla birlikte FİB Haber Merkezimize servis ederek yaşanan sıkıntıları dile getirmişti. FİB Haber Merkezi olarak Sizden Gelenler bölümünde haberimize konu olan kaldırım üzerindeki konteynerler Nevşehir Belediyesi tarafından yapılan incelemeler sonrasında haklı görülerek, ivedi bir şekilde akıllıca bir çözümle eski Bağkur binası bahçesi alanı içerisine dahil edilerek kaldırım üzerinin boşaltılmasıyla bu sıkıntı sona ermiş oldu. 

Başta konuya hassasiyet gösteren duyarlı vatandaşımız olmak üzere, Nevşehir Belediyemize ve Nevşehir'imize sahip çıkma adına bu güzel gelişmede emeği olan herkese buradan sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum.

İşte Eski Hali ...

Sonrasında taşınarak yeni yerine taşınan konteynerlar...