Lübnan asıllı İsveçli şarkıcı Maher Zain, 15 Temmuz Etkinlikleri kapsamında Nevşehir Diriliş meydanında halka açık ücretsiz konser verdi.

Sahnede yaklaşık 1,5 saat performans sergileyen ve "Ramazan", "Assubhu Badaa", "Raditu" ve "For The Rest Of My Life" gibi şarkılarını da söyleyen sanatçıya, sahnede 10 kişilik orkestra eşlik etti.

Lübnan asıllı İsaveçli şarkıcı Zain’in, konserde seslendirdiği Arapça, Türkçe ve İngilizce şarkıları büyük beğeni topladı.

Konser sonunda Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı tarafından Ersin Düzen, Dursun Ali Erzincanlı ve Maher Zain’e çeşitli hediyeler ve plaket takdim edildi.

Diriliş Meydanı’ndaki programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Cumhuriyet Başsavcısı A.Kürşat Şahin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Kıdemli Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, MHP İl Başkanı İlhan Kaya, bazı ilçe ve belde belediye başkanları, siyasi parti yöneticileri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Meydanı dolduran ve unutulmaz bir gün yaşayan binlerce Nevşehirliler sanatçıya bazı parçalarında eşlik ettiler.