Genelkurmay son rakamı açıkladı!

TSK: "Zeytin Dalı Harekatı kapsamında en az 303 terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. 6 hedef imha edildi."

GİRİŞ 25.01.2018 13:43 GÜNCELLEME 25.01.2018 22:51
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Genelkurmay Başkanlığı'nca, 6 gündür devam eden 'Zeytin Dalı Harekatı'na ilişkin açıklama yapıldı. Harekatın planlandığı gibi devam ettiği ve bugüne kadar en az 303 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtilen açıklamada, şöyle denildi:

"Harekatın planlama ve icrasında sadece teröristler ve bunlara ait barınak, sığınak, mevzii, silah, araç ve gereçler hedef alınmakta olup, sivil ve masum kişilerin zarar görmemesi için her türlü dikkat ve hassasiyet gösterilmektedir. Hava Kuvvetleri tarafından gerçekleştirilen hava harekâtı ile PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütlerine ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzii olarak kullanılan 6 hedef imha edilmiştir. Harekâta katılan uçaklar emniyetle üslerine dönmüşlerdir.

303 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında şu ana kadar bölgeden elde edilen bilgilere göre; en az 303 PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiği tespit edilmiştir. Zeytin Dalı Harekâtı planlandığı şekilde başarıyla devam etmektedir."

YORUMLAR 22
  • Sidk 6 yıl önce Şikayet Et
    Ilk gun 72 ucak ile tonlarca bomba atmissin 303 iyimser rakam bence leşlerine ulasipta gomebildikleri bu.tunellerde menfezlerde buhar olup ucanlar bilinemedigi icin sayiya dahil edilemiyor.
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu daha baslanğıç nerede türkiyeye tehdit varsa orada atak helikopter top f 16 oluruz tepelerine ineriz bu ülke bölünmeyecek ALLAH mehmetcigi korusun ALLAH muaffak etsin
    Cevapla
  • Enigma 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu TSK nin tüm personeline bir tecrubedir. lutfen orda yasamis oldugunuz tecrubeleri digerlerine yansitin. Ekip ve ekipmanlarinizida buna gore moderizasyon isteyin yada yeni urettirin. bu tur yerlerde ne lazim oldugu bire bir tecrube edinmektedir.
    Cevapla
  • ... 6 yıl önce Şikayet Et
    dünyadan çok aşırı tepki olmasın dıye az söyleniyor. ilk 2 gün zaten 400 geberik var. rudaw tv yi takıp edin
    Cevapla
  • serkan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu sayi bilinen. bombalarla beraber molekullerine ayrilmis nice leşler vardir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler