Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve PUIS Genel Merkez Divan Kurulu üyesi İş Adamı Musa Ertaş, son Valiler kararnamesi ile ilimize atanan Nevşehir Valisi İlhami Aktaş onuruna iftar yemeği verdi.

Kapadokya Hill Butik Otel'de Ertaş Grup tarafından Heryıl Geleneksel olarak düzenen iftar proğramına Nevşehir Vali'si İlhami Aktaş, Nevşehir İl Garnizon ve Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya, Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Nevşehir İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Filiz Kılıç, Kapadokya Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği (KAPTİD) Başkanı Yakup Dinler, Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı Ramazan Çiftçi ve Dünya Erdemli Sanayici Dünya Erdemli Sanayici ve İş Adamları Derneği (DERSİAD)  Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek katıldı.

Kapadokya Hill Butik Otel'de gerçekleştirilen iftar yemeği sonrasında Ertaş Grup Yönetim Kurulu Başkanı Musa Ertaş, Vali İlhami Aktaş'a şirketlerinin madencilik sektöründeki faaliyetleri ve bims sanayicilerinin sorunları hakkında bilgiler verdi. 

İş Adamı Musa Ertaş, daha sonra bir sene önce hizmete giren Kapadokya Hill Butik Oteli Vali Aktaş ve konuklarına gezdirdi. Vali Aktaş ve beraberindeki Nevşehir Protokolü Otelin büyük bir zevkle dizayn edilmiş olduğunu belirterek, İş Adamı Musa  Ertaş'ı tebrik edip, bol müşteri temennisinde bulundu.

İftar Yemeği sonunda Nevşehir Valisi İlhami Aktaş,  İftar proğramı için İş Adamı Musa Ertaş'a teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi.