Genel Sekreter Mehmet Uzun çalışmaları Değerlendirdi

Genel Sekreter Mehmet Uzun çalışmaları Değerlendirdi

Yayın: 18.01.2017 23:29
Paylaş:
A+ A-

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, karla mücadele çalışmaları başta olmak üzere KÖYDES Projesi kapsamında yapılacak olan Asfalt çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

İlk olarak karla mücadele çalışmaları konusunda bilgi veren İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun; “Bu sene kış çok çetin geçmeye başladı ama, meteorolojiyi yakından takip ettiğimiz için iş makinesi yönünden de gerçekten güçlendik, o yüzden pek sıkıntı yaşamadık. 238 Köy yolumuz kapandı ve onun da toplum uzunluğu 2 bin 949 kilometre yani biz şu ana kadar üç bin kilometrelik yolumuzda kar mücadelesi yaptık. Bildiğiniz gibi öyle çok sıkıntılı bir durum olmadı, köylerimizde gece arkadaşlarımız çalışarak yolları açtılar ve sabahta okula giden çocuklarımız servislerle okullarına geldiler, herhangi bir sıkıntı çekmediler, okullarından geri kalmadılar. Elimizden geldiğince gerçekten güzel bir çalışma yapıyoruz her ilçede ikişer greyderimiz, bir BekoLoderimiz var hangi ilçemizde sıkıntı oluyorsa o ilçeye takviye de göndererek 7/24 çalışarak tüm yolları açık tuttuk” dedi.

KÖYDES ÇALIŞMALARIMIZI PLANLADIK

KÖYDES Çalışmaları ile ilgili de bil veren İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, gerek İl’de gerekse İlçelerde çalışma programları ile ilgili olarak hazırlıkların yapılmaya başlandığını ifade ederek, “Geçen sene gelen KÖYDES ödeneğimizin iki katını bu sene bekliyoruz ve ağırlıklı olarak sıcak asfalt yolların asfaltını yapacağız, bunlarla ilgili olarak nerde ne gibi çalışmalar yapılacağını planladık herhangi bir aksilik olacağını sanmıyorum. Sıcak asfalt olarak KÖYDES ödeneğimizin ne kadar geleceğini bilemiyoruz ama biz kendimiz 65-75 kilometre asfalt hedefimiz var. Gelecek olan KÖYDES ödeneğinin miktarına göre bu rakam değişecektir. Şu kadar yapacağız diye bir söz veremiyorum. Tabi bunun yanında sati kaplamamız var. Bununla ilgili de 60-80 kilometre civarında da bir sati kaplamayı biz kendimiz hedefliyoruz. 2016 yılında tamamı sati kaplama 175 kilometre yapmıştık. Sıcak asfalt biraz daha az gibi olacak çünkü maliyeti yüksek ama ayrılan ödeneğimiz bizim 2016’nın hemen hemen iki katı kadar bir parayla sıcak asfalt ve sati kaplamayı gerçekleştireceğiz belki bizim 2016 yılındaki kilometre kadar uzun olmayacak ama tabi sıcak asfaltla daha sağlam, daha kaliteli bir yol yapmış olacağız” açıklamasına yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdüründen Birlik Medya’ya ziyaret

Yayın: 18.04.2024 13:38
Paylaş:
A+ A-

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medyayı ziyaret etti. Geçtiğimiz aylarda Karabük’e tayini çıkan İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Ali Rıza Özcan Birlik Medya’ya iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ile görüşen Özcan “ Birlik Medya çalışanlarını sizin vezninizde tebrik ediyorum. Karabük’te hem yazılı hem de internet ortamında hizmet veriyorsunuz. Bizlerin gözü kulağı oluyorsunuz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memmuniyeti dile getiren Birlik Medya Yöneticisi İsmail Akça ise “ Bu nazik ziyaretiniz için sizlere teşekkür ediyorum.Birlik Medya olarak tüm kurumu ve kuruluşların her zaman yanındanız, Yapacağınız her türlü çalışmalarınızda hem gazetelerimiz de hem de internet sitelerimizde sizlere destek olacağız” dedi.