Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Genel Başkan Yalçın’dan TOÇ BİR – SEN’e Tam not

Genel Başkan Yalçın’dan TOÇ BİR – SEN’e Tam not

ISPARTA 9.11.2019 07:31:00 0
Genel Başkan 
Yalçın’dan
TOÇ BİR – SEN’e 
Tam not
Memur – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, yeni mekanına kavuşan Toç Bir – Sen Isparta Şubesinde incelemelerde bulunarak, mekanı çok beğendiğini söyledi ve Şube Başkanı Kuddusi Uranlı’ya teşekkür etti.
 
GENEL BAŞKAN YALÇIN’DAN
ISPARTA TOÇ BİR – SEN’E ZİYARET
Memur – Sen ve Eğitim Bir – Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, geçtiğimiz günlerde Isparta’ya gelerek bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulundu. Genel Başkan Yalçın kısa adı Toç Bir – Sen olan Tarım – Orman Çalışanları Birliği Sendikası Isparta Şubesini ziyaret etti.
BAŞKAN URANLI; “YENİ
MEKANIMIZA KAVUŞTUK”
İlk olarak, Cumhuriyet Caddesi İmamzade İşhanı 3. Katında bulunan Memur – Sen İl Temsilciliğini ziyaret eden Genel Başkan Yalçın, buradan bir alt katta bulunan Toç Bir – Sen Isparta Şubesi’ni ziyaret etti. Burada, Şube Başkanı Kuddusi Uranlı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Genel Başkan Yalçın’a, Toç Bir – Sen’in yeni mekanı konusunda bilgiler verildi. Yeni mekana kavuşmalarında kendilerine destek veren başta Genel Merkez olmak üzere herkese teşekkürlerini sunan Şube Başkanı Kuddusi Uranlı; “Allaha şükür ki, yeni mekanımıza kavuştuk. Artık çalışmalarımızı burada sürdüreceğiz. Yeni mekanda daha etkin çalışmalar ve daha iyi verim alacağımıza inancım tamdır” dedi.
GENEL BAŞKAN YALÇIN; “YENİ MEKANINIZ
ÇOK GÜZEL OLMUŞ, SİZİ TEBRİK EDERİM”
Sendikanın yeni mekanını oldukça beğendiğini vurgulayan Genel Başkan Yalçın da konuşmasında şunları söyledi; “Toç Bir – Sen’in böyle bir merkeze ve mekana kavuşmasından dolayı büyük mutluluk duydum. Gerçekten çok güzel olmuş. Toç Bir - Sen’imize ve Isparta’mıza hayırlı uğurlu olsun. Yeni mekandaki çalışmalarınızda şimdiden başarılar dilerim” dedi.
 


Anahtar Kelimeler: senetam başkanyalçındantoç genel
Perşembe 21.7 ° / 11.2 °
Cuma 20.4 ° / 10.1 °
Cumartesi 16.1 ° / 5.2 °