Gençsoman'da özel bir antrenman

Bayburt Özel İdarespor, Özel Eğitim alan öğrencilerle “3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinliğinde bir araya geldi.

Gençsoman'da özel bir antrenman
Bayburt Postası - TFF 2. Lig Kırmızı Gurupta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor takımının futbolcuları “3 Aralık Dünya Engelliler Günü" etkinliğinde Bayburt Özel Eğitim Meslek Okulu'nda “Özel Eğitim Alan Öğrenciler” ile Genç Osman Stadyumu'nda yapılan antrenmanda bir araya gelerek futbol oynadılar.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinliğinde toplumsal farkındalığın arttırılmasına yönelik çalışmalara katkı sunmak amacı ile futbolcular ile özel eğitim alan öğrencileri buluşturduklarını belirten Bayburt Özel İdarespor Yönetim Kurulu Üyesi Şerif Bayram, “Bu birlikteki amacımız; onların dünyalarında uzaktan seyrettikleri veya erişemedikleri, futbolcular ile kaynaştırıp birleştirmek ve mutluluklarına ortak olmaktı. “Engelsiz Bir Dünya İçin” engelleri ortadan kaldırmak onların dünyalarına ortak olmak ve onları da yaşadığımız ana ortak etmek adına tüm insanlığı duyarlı olmaya davet ediyoruz” dedi.

Etkinlikte futbolcular ile çift kale maç oynayan ve takımın kalecileri Alişan, Yunus Emre, Burak ve İsmail'e penaltı atışı kullanan öğrencileri mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Bayburt Özel İdaresporlu futbolcular ile öğrencilerin toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.