REKLAMI GEÇ

GENÇLİĞİN SESİ MECLİSE YÜRÜYOR

GENÇLİĞİN SESİ MECLİSE YÜRÜYOR

CHP’nin en genç aday adayı Bülent Gökçe,”Gençliğin sesi meclise yürüyor” sloganıyla ön seçimde destek istiyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2015 Cumartesi, 14:05

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ön seçim oylaması tüm üyelerin katılımı ile Denizli Lisesi’nde gerçekleşecek. Partideki milletvekili aday adayları arasında en genç isim olan Bülent Gökçe 12. sıradan girdiği yarışta sıralamada ön saflarda yer alma mücadelesi veriyor. 

‘Gençliğin Sesi Meclise Yürüyor” sloganıyla yola çıkan Gökçe tüm partililere seslenerek genel seçimin Türkiye’nin kaderini belirleyeceğini belirterek destek istedi. Gökçe partililere ve seçmenlere “Artık 12’den vurma zamanı” diyerek AKP iktidarının son günlerini yaşadığını, ülkeyi getirdiği kaostan sadece Cumhuriyet Halk Partisi’nin çıkarabileceğini kaydetti.

Ankara’da Denizli adına sessiz kalmayacak, Türkiye’nin geleceğine katkı koyacak bir milletvekili profili çizmek istediğini kaydeden Gökçe, “Önce kendi memleketimde partililerimin desteğine ihtiyacım var. Her köyde her sokakta partililerimiz ile birlikte olmaya onların sorunlarını dinlemeye gayret ettik. Tabanın düşüncesini yansıtacak bir milletvekili olma sözü verdik. Kapımızın herkese 24 saat açık olduğunu, her konuda sıkıntısı, derdi olanın bize gelmesini istiyoruz. Genel seçimlerde hem Denizli’de hem de Türkiye genelinde başarılı olacağımıza inanıyorum. Milletimiz artık bu düzenden bıktı, yoruldu. Değişimin zamanı geldi. İnsan odaklı siyaset anlayışını hakim kılmak, birilerinin değil herkesin rahat etmesini sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi gerekiyor. Bunu dürüst kadroları ile yapabilecek tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Bülent Gökçe kimdir?

HEDEFLERİM

SEÇİM OFİSİ İLETİŞİM

Adres:

Topraklık mahallesi Fevzi Çakmak Bulvarı No : 54 Pamukkale Denizli

Telefon:

0 555 556 89 89

Web: http://www.bulentgokce.com

re_facebookre_twitterre_instegram