Trabzon Maçka Kayalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri meslek öğretmeni Funda Güven ve rehber öğretmen Seçil Ülkü Bilici beraberinde Avrasya Üniversitesi yerleşkelerini ziyaret ettiler. 

Hemşire Yardımcılığı bölümü öğrencilerinin ilk durağı üniversitenin Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunun bulunduğu Ömer Yıldız Yerleşkesi oldu.  Kendilerine Avrasya Üniversitesi’nin sağlık bölüm ve programları hakkında bilgi veren Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yavuz Özoran ‘’Avrasya Üniversitesi’nin her geçen gün hem öğrenci sayısının arttığını, bunun paralelinde ziyaretçi sayısının da arttığına vurgu yaparak, bizler liseli öğrencilerimizi  derse alarak şimdiden üniversite deneyimi kazanmalarını sağlamaktayız. 

Bölgemizden hatta birçok bölgeden okullar gezi programlarına Avrasya Üniversitesini mutlaka yazıyorlar, bu da bizi çok mutlu ediyor. Geleceğimiz olan gençlerimiz üniversite eğitimlerini sürdürmeyi düşündükleri üniversiteleri ziyaret etmeleri, orada derslere katılmaları, üniversiteli büyükleriyle paylaşımlar yapmaları çok önemli. Bu anlamda bölgemizin güzide kurumlarından biri olan Maçka Kayalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetimini, öğretmenlerini ve öğrencilerini kutluyorum. Yeri gelmişken söylemek istiyorum,  üniversitemizin kapıları tüm öğrencilerimize açıktır, öğrencilerimizi bekliyoruz’’ dedi.
Editör: TE Bilisim