Genç Sporcular Bafra TSO’da

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı  Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Göksel  BAŞAR ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Genç Sporcular Bafra TSO’da

Ortaokullar arası Türkiye şampiyonasında Samsun İl birincisi olarak çeyrek final karşılaşmalarına katılan ve tüm maçlarını kazanan Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu Yıldız kız Voleybol takımı Türkiye yarı finallerine katılmaya hak kazandı.

Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokul müdürü Muhittin Süleymanoğlu Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar’a sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerini iletti.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Göksel BAŞAR ‘Türkiye çapında önemli başarılar elde eden ve şampiyonaya Yarı Final maçları ile devam edecek olan Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu Yıldız Kız Voleybol Takımı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Gerçekleştirilen ziyarette; Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Başkan Yardımcısı İsmail Kuloğlu, Yönetim kurulu Üyesi İbrahim Süzen, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kenan Kalay, Genel Sekreter Talip Şahin, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu Okul Müdürü Muhittin Süleymanoğlu, Müdür Yrd. İlhan Gökmen katıldı.

Samsun Haber, Samsun Haberleri, Haber Samsun, Samsun, Haber, Son Dakika, Altinovagazete.com

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER