Kültür&Sanat
Giriş Tarihi : 15-03-2018 19:00   Güncelleme : 15-03-2018 19:05

Genç Senaristler Kolları Sıvadı

Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencileri film çekmek için kolları sıvadı

Genç Senaristler Kolları Sıvadı

Gerze MYO öğrencileri Alper Dalman, Burak Doğancı, Mertcan Fakir ve mezun öğrencilerden Pars Olgar, senaryosunu kendileri yazdıkları "Çalgıcı Değil Müzisyen" adlı komedi filmi çekimleri için hazırlıklara başladılar.

Manisa'da çekilecek olan film için yapımcı Nadir Saltık'la anlaşan ekip oluşturdukları 50 kişilik kadro ve yazdıkları senaryo ile iddialı olduklarını söylediler.

Daha önce Gerze'de "Uyanış" isimli film çeken öğrenciler bu sefer daha profesyonel bir çalışma yürüttüklerini, Nisan ayında çekimlere başlayacaklarını ifade ettiler.

Çekecekleri film de ünlü bir de isim olduğunu söyleyen senaristlerden Alper Dalman, "Çekmeye hazırlandığımız 'Çalgıcı değil müzisyen' adlı komedi filmimizin senaryosu kendimize ait. Komedi tarzında bir film olacak. Senaryomuza güveniyoruz ve iddialıyız. Filmimiz de Ankaralı Turgut'ta rol alacak. Teklifimizi kabul ederek bize destek vereceğini açıkladı. Senaryosunu kendimiz yazdığımız filmimizle güldürmeyi başaracağız'' dedi.

Ekip daha önce de Gerze'de Uyanış isimli film çekmiş, filme ilçemiz esnaflarından Gözde Kuaför sahibi Yaşar Kunduz sponsor olmuştu.

Yönetmenliğini Gerze MYO mezunu öğrencilerden Pars Olgar'ın yapacağı filmin çekimleri Nisan ayında Manisa'da başlayacak.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül