Skip Navigation Links

Genç Sarı Zeybekler’den Selahattin Deniz’e Teşekkür Ziyareti

Genç Sarı Zeybekler Komitesi üyeleri, geçtiğimiz haftasonu İskenderun Anıt Alanında yapılan

Genç Sarı Zeybekler’den Selahattin Deniz’e Teşekkür Ziyareti

Gündem   A+a-

 
Genç Sarı Zeybekler Komitesi üyeleri, geçtiğimiz haftasonu İskenderun Anıt Alanında yapılan “1919 Gönüllü ile K. Atatürk İmzası” etkinliğinde imzanın çizimini başarı ile çizen İskenderunlu sanatçı Selahattin Deniz’i atelyesinde ziyaret ettiler.
 
Ziyarette Selahattin Deniz’e desteklerinden dolayı tekrar teşekkür eden komite üyeleri bir de plaket sundular.
 
Oldukça sıcak bir ortamda geçen ziyarette konuşma yapan Genç Sarı Zeybekler Komitesi Başkanı Sena Kurt, “Bu tür etkinliklerle Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ve yakınlarına yapılan çirkin saldırılara cevap veriyoruz. Ben ve komitem bundan sonra yapacağımız etkinliklerle Atamıza karşı oynanan oyunlara dur diyeceğiz.
 
20 Mayıs’ta İskenderun Anıt Alanında kırdığımız Akdeniz Bölgesi Rekorunda K. Atatürk imzasının çizimi ile ilgili bize destek olan değerli ağabeyimiz Selahattin Deniz’e de çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren İskenderunlu sanatçı Selahattin Deniz de, “Her zaman gençlerin yanındayım. Özellikle siz Genç Sarı Zeybeklerin yaptığı bu etkinlik takdir edilecek bir olaydır. Sizleri tek tek tebrik ve takdir ediyorum. Bu vatanın sizin gibi gençlere çok ihtiyacı var. Yapacağınız her etkinliğe destek vermeye hazırım. Başarılar diliyorum.” Dedi.




Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet