radyo
radyo

EKONOMİ

GENÇ KIZLARA İĞRENÇ TUZAK

Türkiye’nin her yerinde ve ilimizde de yaygınlıkla kullanılan bir sosyal medya uygulamasının, başta ilimizdeki üniversite öğrencileri olmak üzere özellikle yaşları henüz reşit olmayan çocukları tehdit ettiği kaydedildi. Edindiğimiz bilgilere göre, uy

3 Ekim 2019 Saat: 11:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.716 kez okunmuştur

GENÇ KIZLARA İĞRENÇ TUZAK
GENÇ KIZLARA İĞRENÇ TUZAK

Türkiye’nin her yerinde ve ilimizde de yaygınlıkla kullanılan bir sosyal medya uygulamasının, başta ilimizdeki üniversite öğrencileri olmak üzere özellikle yaşları henüz reşit olmayan çocukları tehdit ettiği kaydedildi. Edindiğimiz bilgilere göre, uygulama üzerinden yaşları reşit olmayan çocuklarla iletişim kurmaya çalışan şahıslar, yaşlarını daha küçük şekilde  tanıtarak genç kızları tuzağına çekmeye çalışıyor.

 'HER TÜRLÜ PİSLİK VAR’

Konu hakkında konuştuğumuz gençler, uygulamanın arkadaş bulmak için tasarlandığını ancak her türlü kirli işe alet edildiğini aktardı. Uygulamanın çok farklı amaçlarla da kullanıldığını aktaran gençler, mesajlaşma uygulamasının dikkatli kullanılması konusunda uyarılarda bulundu.

PAZARLIK YAPILIYOR

Uygulama üzerinden hayat kadınlarının müşteri çekmeye çalıştığı ve fiyat pazarlığı yaptıkları öğrenildi. Son dönemde popülerleşen mesajlaşma uygulamasının doğru kullanılmadığı takdirde tehlike oluşturabileceği kaydedildi.

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeliden, Türkiyeden ve Dünyadan Son Dakika Haberleri Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑