Haberler

Genç Kadın, Sokak Ortasında Eski Sevgilisi Tarafından Bıçaklandı

Güncelleme:

Bilecik'te bir kadın, sokak ortasında tartıştığı eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Şenol Bilici tarafından bıçaklanarak ağır yaralandı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde, U.S. adlı kadın, sokak ortasında tartıştığı, eski erkek arkadaşı olduğu öne sürülen Şenol Bilici tarafından bıçaklanarak, ağır yaralandı. U.S., kaldırıldığı hastanede tedaviye alınırken, gözaltına alınan Bilici ise sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırı anı, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

SOKAK ORTASINDA SALDIRDI

Olay, önceki akşam, Bozüyük'e bağlı Kasımpaşa Mahallesi Çolak İbrahim Bey Caddesi'nde meydana geldi. Şenol Bilici, sokak ortasında tartıştığı, eski sevgilisi olduğu ileri sürülen U.S.'ye bıçakla saldırdı. Ağır yaralanan kadın, kanlar içinde yere yığılırken, Bilici ise park halindeki otomobile binerek, olay yerinden kaçtı. Bu sırada çevredekiler, yaralı kadının yanına gelip, sağlık ekibine de haber verdi. İhbarla olay yerine gelen sağlık görevlileri, ağır yaralı U.S.'yi ambulansla Bozüyük Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

GENÇ KIZIN DURUMU KRİTİK

İlk mücadelesi acil serviste yapılan U.S., durumunun kritik olması nedeniyle sevk edildiği Bilecik Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı. Şenol Bilici ise kısa sürede yakalanıp, gözaltına alındı. Bilici, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği'nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Öte yandan U.S. adlı kadının, Şenol Bilici'nin bıçaklı saldırısına uğradığı anlar, çevredeki iş yerinin güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bilecik Bozüyük 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (20)

MAHMUT MUTLU:

SEVMEYİ BECEREMİYORSUNUZ BİRDE ÖLDÜRMEYE KALKIYORSUNUZ ERKEK DİYE DE GEZİYORSUNUZ YA KALIBINIZA TÜKÜREYİM!!!

31
0
yanıtYanıtla
isim:

kadınlarda hakediyor artık adamın damarına öyle bir basıyorlar ki kimbilir adamın nekadar parasını yedi

2
17
yanıtYanıtla
nasıl bir kafa:

bilerek böyle yorum yazıyorsunuz değil mi. size küfür edilmesinden hoşlanıyorsunuz. millet sövsün diye de kışkırtıyorsun bu şekilde. yoksa insan denmez bu yorumu yazana

yanıt8
yanıt2
keşke ölsen:

yaratığın biri yorum yazmış bırak bazı yaratıklarda beğenmiş.

yanıt6
yanıt2
cisim:

Bayan karısı değil sevgilisi imiş. hiç bir hakkı yok şimdi içeri girince acaba ondan hoşlanan bir palabıyıklı ne yapar. :)

yanıt1
yanıt0
misafir:

iki gün sonra serbest kalır olan yine kadına olur. bu kaçıncı

18
0
yanıtYanıtla
cafer saygi:

Guzel Ulkenin guzel kadinlari birlesip bu yobazliga hep birlikte dur demeniz gerekiyor.

13
0
yanıtYanıtla
Melike DEM:

Acaba NEDEN ?

1
9
yanıtYanıtla
Çakıl:

Erkeklerin tek derdi ayrılık sonrası kadınların kendini toparlaması, ölüp bitmemesi. Mağdur etti kadının gözyaşından beslenen egoistler.Allah kahretsin sizi

8
2
yanıtYanıtla
Adınızı YazınAGUAGU:

kadın yere dusunce cıkıyo herkez bı odun alın cıkın dısarı . . sılah olsa neyse bıcak varsa sılah yoktur al odunu saldır yazık

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title