GENÇ GİRİŞİMCİLER SUNGURLU’DA BULUŞTU

GENÇ GİRİŞİMCİLER SUNGURLU’DA BULUŞTU

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Sungurlu Meslek Yüksek Okulu (MYO) işbirliğinde ‘Genç Girişimciler Buluşuyor’ adlı konferans düzenlendi.

20 Kasım 2019 - 17:32

Özel İdare Konferans Salonunda saat 15.00’da ‘Global Girişimcilik Haftası’ nedeniyle düzenlenen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Ardından konferansın açılış konuşmasını Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş yaptı.

Başkan Behiç Akkaş, konuşmasında, “Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası ile Sungurlu Meslek Yüksek Okulu işbirliğinde düzenlenen ‘Genç Girişimciler Buluşuyor’ adlı programa katılımızdan dolayı hoş geldiniz diyorum.

İş dünyası ve iş adamlarını topluma daha yakından tanıtmak ve özellikle gençleri girişimciliğe özendirmek ve ülkemizin ihtiyacı olan sürdürülebilir bir ekonomik büyüme sürecinde iş kurma kabiliyetine sahip girişimciler yaratmak amacıyla Ülkemizde; 2008 yılından bu tarafa Kasım ayı içerisinde Global Girişimcilik Haftası olarak kutlanmaktadır.

Bizler de Global Girişimcilik Haftası etkinlikleri kapsamında; ilçemizde böyle bir program yapılmasının öğrencilerimize yeni bir ufkun açılması, ilçemizde ki ticaretin gelişmesi konusunda önemli olduğunu düşünüyoruz.

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak bu tür programların gerçekleştirilmesi noktasında her daim destekçisi olacağımızı bildirmek isterim. Bu bağlamda bu programın hazırlanmasında emeği geçenlere odamız adına teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Konuşmadan sonra Moderatörlüğünü MYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Gamze Ebru Çiftçi’nin yaptığı konferansta, 'neden girişimci olmalıyım, Türkiye’de ve Dünya’da yeni ekonomik gelişmeler, endüstri 4.0’dan endüstri 5.0’a, pazar arayışı ve markalaşma' konuları işlendi.

Konferansa konuk olarak, Çorum Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Elvan Can Çabuk, Kırıkkale Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Caner Kırlangıç ve Emniyet Sanayi Zirai Alet. Şirket Müdürü Emre Baştuğ katıldı ve katılımcılara bilgiler verdi.

Konferans katılımcıların konuklar arasında soru ve cevap şeklinde devam ettikten sonra ödül takdimi ile sona erdi.

Programa AK Parti İlçe Başkanı Metin Özsarı, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Yasin Şahin, Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş, Madeni Sanatkarlar Esnaf Odası Başkanı Hakkı Vargeloğlu, Sun-Ka Kağıt Genel Müdürü Zeki Öztekin, iş adamları ve öğrenciler katıldı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
SUNGURLU’DA KIZILAY BUTİK AÇILDI…
SUNGURLU’DA KIZILAY BUTİK AÇILDI…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…
ONURSAL BAŞKANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ…