Haberler

Genç Elif'in söz kesme hayalleri yarım kaldı, duvaklı tabutla defnedildi

Güncelleme:

Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Elif Sarı gözyaşları içinde toprağa verilirken, olayın meydana geldiği kavşağa gelen mahalle sakinleri yıllardır onlarca kişinin hayatını kaybettiği yolda önlem alınmamasından yakındı.

Antalya'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Elif Sarı, gözyaşları içinde toprağa verildi. Bir hafta sonra söz kesme planı olan Elif, duvaklı tabutla defnedildi.

Genç Elif'in söz kesme hayalleri yarım kaldı, duvaklı tabutla defnedildi

Antalya'nın Kemer ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Elif Sarı gözyaşları içinde toprağa verilirken, olayın meydana geldiği kavşağa gelen mahalle sakinleri yıllardır onlarca kişinin hayatını kaybettiği yolda önlem alınmamasından yakındı.

SEVGİLİSİNİN MEZARINA TOPRAK ATTI

Kazanın olduğu yerde Elif ile buluşacak olan arkadaşı Kadir Ertunç'un, bir hafta sonra sözleneceği sevgilisinin mezarına toprak atması yürekleri sızlattı. Kazanın meydana geldiği kavşağın yeniden düzenlenmesi için resmi süreç başlatıldı.

OLAY NASIL YAŞANDI?

Edinilen bilgiye göre Elif Sarı (18) isimli genç kız, akşam üstü saat 19.00 sıralarında Göynük Mahallesi Değirmendere mevkisinde annesi Döndü Sarı ile birlikte oturdukları evden çıkarak D-400 kara yolunun Antalya istikametindeki şeridinden karşıya geçmek istedi. Genç kız otobüse binmek üzere yolun karşısına geçmek isterken Kemer yönünden gelen Cezmi T. idaresindeki 07 AAE 30 plakalı otomobilin çarpmasıyla ağır yaralandı. Çarpmanın etkisiyle metrelerce ileriye savrulan Elif Sarı, başından yaralandı ve vücudunda kırıklar oluştu.

Elif Sarı düştüğü yerde acılar içinde kıvranırken, evine gitmekte olan Levent Çivak isimli vatandaş da kazayı görerek durdu ve Elif'in yanına giderek üzerine ceketini örttü. Çivak, ambulans gelene kadar genç kızı konuşturmaya çalıştı ancak genç kızdan yanıt alamadı. Çivak, ambulansın yaklaşık yarım saatte gelmesinden yakındı.

Genç Elif'in söz kesme hayalleri yarım kaldı, duvaklı tabutla defnedildi

"YAŞIYORDU AMA KONUŞAMIYORDU"

Çivak, "Kız yaşıyordu ama konuşamıyordu. Kızla konuştum uyutmamaya çalıştım, uyuma dedim ambulans geliyor dedim. Ceketimi üstüne örttüm üşümüştü. Yan yatıyordu. Ambulans gelene kadar bekledim" diye konuştu.

Bu arada Değirmendere Kavşağı'nda Elif'le buluşmak üzere halk otobüsüne binen Kadir Ertunç, olay yeri yakınlarında trafiğin tıkanması üzerine otobüsten inerek olay yerine geldi. Elif'i kanlar içinde gören Kadir Ertunç, bacağındaki kırığı görünce yaşayacağını düşündü ancak genç kız kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 22.00 sıralarında hayatını kaybetti.

Genç Elif'in söz kesme hayalleri yarım kaldı, duvaklı tabutla defnedildi

BİR HAFTA SONRA SÖZLENECEKLERDİ

Bir hafta sonra sözleneceklerini belirten Ertunç, kız arkadaşını olay yerinde nasıl bulduğunu şöyle anlattı:

"Beraber Isparta'ya gidecektik. Yolun karşısına geçerken aramıştı beni 'Ne yapıyorsun aşkım, korkuyorum gece. yağmur da yağıyor, çabuk gel' dedi. Bin 'üşüme, elini cebine sok hemen geliyorum' dedim. Telefonu kapatır kapatmaz araba çarpmış. Yoldan geçerken araçları gördük hemen yolda indim zaten telefonu da cevap vermeyince, ileride indim bir şekilde geldim araç bulup, kendisini yerde gördüm. Sadece ayağı kırık olarak gördüm. Yaşıyordu şoktaydı ara ara ağrıdan dolayı bağırıyordu. Öleceğini hiç tahmin etmedim. Bende trafik kazası geçirdim benimde ayağım kırık. Ayağı kırılmış, düzelir diye tahmin ettim. İlk gözünü açtığında yanında olayım diye hayal ettim. Ama işte kısmet olmadı."

TABUTUNA DUVAK ÖRTÜLDÜ

Elif Sarı'nın cenazesi, Göynük mahallesi Değirmendere mevkisindeki evine getirilerek helallik alındıktan sonra Değirmendere Mezarlığı'nda toprağa verildi. Tabunun üzerine duvak örtülen Elif'in mezarına yakında sözleneceği Kadir Ertunç ve annesi Döndü Sarı'nın toprak atması izleyenleri duygulandırdı. Elif'in müstakbel kayınvalidesi Ayşe Ertunç ile kızlarının da katıldığı cenaze töreninde Elif'in mezarı üzerine karanfiller bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Değirmendere Antalya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

Turgay:

Allah rahmet etsin Mekanı Cennet olsun.

52
1
yanıtYanıtla
fatih TERRO:

kızını vermek istemeyen babalar görsün de ibret alsın birazz allah rahmey eylesin mekanı cennet olsun kardeşimizin.

8
26
yanıtYanıtla
BARZO ADAM:

La olm siz ne yiyip ne içiyonuz ne alaka şimdi babanın kızın burda gencecik bi kız vefat etmış sen neyin derdindesin sen adam ol adamlığın zayi olmaz meraklanma

yanıt13
yanıt0
DEPREM VERGİLERİ NERDE:

ALLAH RAHMET EYLESİN

11
0
yanıtYanıtla
Halkman:

Allah rahmet eylesin. Ailesine ve Sevenlerine sabırlar diliyorum.

6
1
yanıtYanıtla
FETHİYE''Lİ:

Elif kardeşimize Allah''tan rahmet ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title