GENÇ DOKTOR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÖRDES (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.11.2016 - 15:25, Güncelleme: 30.11.2016 - 15:25
 

GENÇ DOKTOR SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Manisa’nın Demirci ilçesinde dün akşam saatlerinde halı sahada arkadaşları ile futbol oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 37 yaşındaki doktor Sefer Ateş son yolculuğuna uğurlandı.
Manisa'nın Gördes İlçesi Güneşli Mahallesi Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Pratisyen Hekim Sefer Ateş, dün akşam saatlerinde arkadaşları ile birlikte halı sahada futbol maçı yaparken aniden sahanın ortasında yıkıldı. Arkadaşları tarafından 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Demirci 112 Acil Servis istasyonunda nöbetçi olan hanımı Acil Tıp Teknisyeni Gülşen Ateş olay yerine geldiğinde kalp krizi geçiren eşine ilk müdahale etti. Kısa sürede Demirci Devlet Hastanesine getirilen Doktor Sefer Ateş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Dr. Sefer Ateş için bugün öğle namazına müteakiben cenaze namazı Demirci’de Alaca Camiinde kılındıktan sonra defnedilmek üzere Bilecik'in Osmaneli ilçesine gönderildi. Cenaze namazı yarın öğlen namazına müteakip Bilecik Osmaneli ilçesinde kılınıp Osmaneli Mezarlığına defin edileceği öğrenildi. Doktor Sefer Ateş'in Demirci Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptığı ve 2012 - 2013 yıllarında Demirci Toplum Sağlığı Merkezinde Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptığı ve ardından da Gördes Güneşli Toplum Sağlığı Merkezinde 3 yıldır Aile Hekimi olarak çalıştığı öğrenildi
Manisa’nın Demirci ilçesinde dün akşam saatlerinde halı sahada arkadaşları ile futbol oynarken kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 37 yaşındaki doktor Sefer Ateş son yolculuğuna uğurlandı.
Manisa'nın Gördes İlçesi Güneşli Mahallesi Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimi olarak görev yapan Pratisyen Hekim Sefer Ateş, dün akşam saatlerinde arkadaşları ile birlikte halı sahada futbol maçı yaparken aniden sahanın ortasında yıkıldı. Arkadaşları tarafından 112 Acil Servis ekiplerine haber verildi. Demirci 112 Acil Servis istasyonunda nöbetçi olan hanımı Acil Tıp Teknisyeni Gülşen Ateş olay yerine geldiğinde kalp krizi geçiren eşine ilk müdahale etti. Kısa sürede Demirci Devlet Hastanesine getirilen Doktor Sefer Ateş, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Dr. Sefer Ateş için bugün öğle namazına müteakiben cenaze namazı Demirci’de Alaca Camiinde kılındıktan sonra defnedilmek üzere Bilecik'in Osmaneli ilçesine gönderildi. Cenaze namazı yarın öğlen namazına müteakip Bilecik Osmaneli ilçesinde kılınıp Osmaneli Mezarlığına defin edileceği öğrenildi.
Doktor Sefer Ateş'in Demirci Devlet Hastanesinde pratisyen hekim olarak görev yaptığı ve 2012 - 2013 yıllarında Demirci Toplum Sağlığı Merkezinde Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptığı ve ardından da Gördes Güneşli Toplum Sağlığı Merkezinde 3 yıldır Aile Hekimi olarak çalıştığı öğrenildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.