Büyük Torbalı

Genç anne direnemedi

Önceki gün Subaşı’da yaşanan bir kazada ağır yaralanan Deniz Unlugil, 2 günlük yoğun bakım mücadelesini kaybetti. 2 çocuk annesi genç kadının naaşı gözyaşları ile toprağa verildi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Genç anne direnemedi
207 Görüntüleme
09 Haziran 2018 - 9:57
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

 

GEÇTİĞİMİZ günlerde D-550 İzmir Aydın Karayolu Selçuk-Torbalı ile Pamukyazı-Subaşı bölgelerini birbirini bağlayan kavşağa 34 BBF 378 otomobiliyle kontrolsüz giren kadın sürücü Deniz Unlugil(38) Selçuk yönünden Torbalı yönüne hareket halinde olan A. D. yönetimindeki 45 ZC 7334 plakalı TIR’ın altında kalmıştı. Aşırı hız ve çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilin içerisinde sıkışan talihsiz kadını kurtarmak üzere 112 Acil, AKS, İtfaiye, Polis ve Jandarma seferber olmuştu. AKS ekiplerinin yoğun çabası sonucu araç içerisinde sıkıştığı yerden güçlükle çıkarılan araç sürücüsü Deniz Unlugil, ilk müdahalesinin ardından Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Beyin dokusunda ciddi zarar oluştuğu tespit edilen ağır yaralı Deniz Unlugil, iç kanama geçirmesi nedeniyle de İzmir Yeşilyurt Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada yoğun bakım ünitesine alınan talihsiz kadın, doktorların tüm müdahalesine rağmen dün gece yaşama tutunamayarak, hayatını kaybetti.

SERBEST BIRAKILDI

Komşu İlçe Tire’de bir şirketin muhasebe müdürlüğünü yapan ve sık sık güzergahı kullandığı öğrenilen Deniz Unlugil’in kazadan önce, ilçemizde hizmet veren bir okulda öğrenci olan çocuğunu okuldan almak üzere işyerinden ayrıldığı bildirildi. Subaşı yönünden kontrollü olarak D-550 İzmir Aydın Karayolu’na geçiş yapmak isteyen talihsiz kadın sürücünün güneşin yansıması nedeniyle güzergahı kullanan TIR’ı görmediği ortaya çıktı. Deniz Unlugil’in cenazesi dün Görece’de kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içerisinde Görece Mezarlığı’nda toprağa defnedildi. Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak ifadesine başvurulan A. D., işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Murat CAN

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web